web analytics

Lekker compact voor erbij: Denon D-T1

Hifi hoeft natuurlijk niet altijd high-end te zijn; zo past deze heerlijk compacte Denon D-T1 bijvoorbeeld prima op de werk- of hobbykamer.

De Denon D-T1 neemt maar weinig ruimte in en zal daardoor overal in huis wel een plekje kunnen vinden. Dankzij een lijningang (cinch) en een digitale TOSLink-aansluiting kunt u er alle kanten mee op qua ‘randapparatuur’. Zo lijkt ons dit ook een aardig apparaat voor bij de computer, dat gaat een heel stuk beter klinken dan de standaard pc-speakers. De meegeleverde boxen zijn 2-weg basreflex-exemplaren. De drivers zijn ontwikkeld door Denon zelf en bestaan uit een 12 cm lage-middentoner en een 25 mm tweeter. Speciaal ontwikkeld voor de D-T1, overigens. De set is verder helemaal compleet. U treft er een cd-speler in aan, die ook overweg kan met mp3’tjes en WMA. Verder is aan een FM-tuner gedacht en levert de receiver in de D-T1 een vermogen van 2 x 15 Watt aan 6 Ohm.

Bluetooth

Praktisch is dat er in deze mini-Denon ook een Bluetooth-ontvanger verstopt zit. Zo koppelt u snel en draadloos bijvoorbeeld uw smartphone. De set is verkrijgbaar in zwart en matgrijs. U telt er €299 voor neer, dus dat is erg te overzien. Mocht u dan ook naar een compacte set voor erbij zoeken, dan is dit een optie.

Gerelateerde berichten

Hackensaw Boys

Veel muziek op Cultura Nova Heerlen

Zomerfestival Cultura Nova, dat van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september in Heerlen en omgeving wordt gehouden, presenteert een ruim aanbod van zeker 150 voorstellingen en concerten voor jong en oud, met theater, circus, film en beeldende kunst. Bovendien is er veel aandacht voor muziek.

Geef een reactie