web analytics

Hij is er dan: de JBL L100 Classic

De JBL L100 Classic

Het heeft uiteindelijk toch nog even geduurd voordat ie echt verkrijgbaar is, maar u kunt de nieuwe JBL L100 Classic nu per direct bestellen.

De JBL L100 is zonder meer legendarisch te noemen en wordt door kenners nog altijd zeer gewaardeerd. Deze speaker stamt echter alweer uit de jaren zeventig van de vorige eeuw, dus er eentje scoren is nog niet zo makkelijk. En als u er al een te pakken krijgt is vaak restauratiewerk noodzakelijk. Niet iedereen vindt dat leuk of heeft er het extra geld voor over. Gelukkig heeft JBL de ‘legende’ nieuw leven in geblazen. We meldden al aan het begin van dit jaar dat de L100 Classic op stapel stond. In eerste instantie zou deze al afgelopen voorjaar leverbaar moeten zijn, maar blijkbaar had het project toch wat vertraging opgelopen. Niet getreurd: de L100 Classic is nu per direct leverbaar.

Grille

Om het helemaal compleet te maken wat looks betreft is is er de Quadrex-luidprekergrille. Zonder meer een eyecatcher te noemen, zeker als u voor in plaats van het standaard zwart voor oranje gaat. Of het toch net wat minder gewaagde blauw. De nieuwe JBL gaat voor €2600 per stuk over de toonbank; dat is dus wat duurder dan in eerste instantie aangekondigd.

Gerelateerde berichten

Logo Ziggo

Ziggo lanceert Ziggo Mobiel

Ziggo lanceert een mobiele telefonie- en datadienst. Ziggo Mobiel is speciaal ontwikkeld voor bestaande Ziggo-klanten. De provider wil overal de beste toegang tot zijn diensten bieden en streeft ernaar dat zijn klanten overal tegen aantrekkelijke tarieven verbonden kunnen zijn. Hierbij speelt Ziggo Mobiel een essentiële rol.

Geef een reactie