web analytics

Falcon LS 3/5a luistershow op 27 oktober bij RealFineAudio

De Falcon LS3/5a luidsprekers

RealFineAudio heeft voor komende zaterdag 27 oktober een mooie luistershow rondom de Falcon LS3/5a luidsprekers op het programma staan.

‘Op deze zaterdag gaan we de Falcon LS3/5a speakers demonstreren met een diversiteit aan versterkers en bronnen. Onder andere met de Exposure 3010 versterker, een match “made in heaven”. Tevens zal de Falcon LS 3/5a worden aangestuurd door Prima Luna buizenversterkers (in samenwerking met LD Pro hifi . Wat betreft de bronnen, een aantal draaitafels staan klaar om het één en ander te laten horen, o.a. de Kuzma Stogi/Stabi combinatie, de Merril Polytable, Rega Planar 6 en de Wilson Benesch Full Circle. Dus over analoge weergave niks te klagen. Als digitale bron zal de Alluxity Media One dienst doen, één van de mooiste high end audio netwerkspelers op dit moment. Dat wordt dus weer muzikaal smullen’, aldus RealFineAudio.

Op naar het mooie Friesland

U bent – zo laat de organisatie weten – van harte welkom op zaterdag 27 oktober van 11u-17u , Bjirkewei 11, 9287LA in Twijzelerheide. En dat ligt dan weer in het mooie Friesland, zo’n twintig kilometer ten oosten van Leeuwarden.  Verder laat realFineAudio nog weten dat er een showverslag van de AudioSolutions luistershow van 13 oktober j.l. op www.realfineaudio.nl staat. Altijd leuk om zo eens door te lezen.

Gerelateerde berichten

Synology DS213+

Synology komt met DS213+ nas

NIEUWS – Synology heeft een nieuw topmodel in de dual-bay serie: de DS213+. Een serieuze nas met talloze mogelijkheden, hoge snelheden en een laag energieverbruik. De prijs: 273 exclusief btw en schijven, dus niet echt voor de doorsnee consument. Echter: wie een serieuze nas zoekt met spierballen en een prachtig besturingssysteem: this is it.

Fijne feestdagen!!!

In de periode rondom kerst en de jaarwisseling valt er traditiegetrouw weinig nieuws te ontdekken op het gebied van hifi. Om die reden nemen we in de komende twee weken even gas terug qua nieuwsvoorziening. Vanaf maandag 5 januari leest u op Alpha Audio weer de laatste weetjes uit de internationale hifi-industrie.

Geef een reactie