web analytics

Elegante Bluetoothspeaker van The House of Marley

De Get Together van The House of Marley

De nieuwe Get Together van The House of Marley is een Bluetooth-speaker met een toch wel elegant te noemen uiterlijk.

Het natuurlijke uiterlijk van The House of Marley Get Together speaker is te danken aan het gebruik van bamboe. Het ontwerp lijkt ons eigenlijk in zo ongeveer elk interieur te passen. De Bluetoothspeaker voldoet qua naamgeving geheel aan de traditie van de fabrikant en draagt ook nu weer de titel van een Bob Marley-song. En mocht u het zich afvragen: het merk wordt inderdaad gerund door de nazaten van de welbekende reggaezanger. Een ander kenmerk van dit merk is milieuvriendelijkheid. Zo is het voor de Get Together gebruikte bamboe FSC-gecertificeerd en wordt onder meer gebruik gemaakt van uit gerecyclede PET-flessen verkregen kunststof.

Accu

In de nieuwe The House of Marley speaker is een stevige Li-Ion-accu ingebouwd, in volgeladen toestand goed voor tien uur speeltijd. Ook gebruik via een stopcontact is natuurlijk mogelijk. Via een eveneens aanwezige USB-aansluiting kunt u andere apparaten opladen. De luidspreker is opgebouwd met twee middenlagetonen-drivers en twee tweeters. Het frequentiebereik loopt volgens de specificaties van 62 Hz tot 20.000 Hz. Los van Bluetooth kan ook via een 3,5 mm AUX-ingang een signaal aangeboden worden. Volgens de website van de fabrikant zelf kost de speaker €169.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie