web analytics

November 2018, tijd voor Audio Show iEar’

Op 17&18 november is het weer zover, Audio Show iEar’

De grootste en volgens de organisatie leukste Audio Show van Nederland. Ruim 60 topmerken in 30 luisterruimtes. Op 17&18 november is het weer zover: Audio Show iEar’ in het Willem II stadion Tilburg.

‘Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die wij ontvingen op de drie eerdere edities Audio Show iEar’ 2015, 2016 en 2017, komt de leukste audioshow ook dit jaar weer terug!’, aldus de enthousiaste organisatie. Om te vervolgen: ‘De Audio Show iEar’ 2018 biedt veel van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten’.

Willem II Station

Plaats van handeling is opnieuw het Willem II Stadion in Tilburg. Een uitstekende locatie met genoeg parkeergelegenheid, eenvoudig te bereiken via de naastgelegen A58 of via de pendeldienst vanaf Tilburg CS.

Primeurs, demo’s en speciale gasten

In de aankondiging van de show lezen we verder: ‘Natuurlijk zorgt iEar’ ook deze editie weer voor de nodige primeurs en speciale gasten. De importeurs en fabrikanten verzorgen prachtige demonstraties, diverse workshops en laten je kennis maken met al het moois wat er op audio gebied verkrijgbaar is. Wij verwelkomen je graag op 17 & 18 november op de leukste audioshow van het jaar!’.

Veel deelnemers

Houdt het nieuws en de aankondigingen in de gaten op de bijbehorende website en/of speciale Facebookpagina. Wilt u vooraf alvast het speciale showmagazine ontvangen, vraag deze dan aan via de showwebsite. Deelnemende leveranciers en importeurs zijn onder meer: Acson, Armour Home, B&W Group, CD Vinyl 4 U, Dali Benelux, Dune Blue, Dimex, Dynaudio, GP Acoustics, House of Music, HNNY Benelux, IDC Klaassen, Latham Audio, LG Electronics, Metrum Acoustics, Monitor Audio, PAI audio en video, Quad-raad, Quest Group, Savor Audio, Sennheiser, Servi-Q, Smart Audio, Sound United, Terrason Audio, Yamaha Music. Binnenkort leest u hier op Alpha-audio.nl uitgebreide voorbeschouwingen van de show.

Om vast te noteren

Praktische informatie over de Audio Show iEar’ 2018 op een rijtje:

 • Zaterdag 17 & zondag 18 november 2018
 • Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
 • Locatie: Willem II stadion Tilburg
 • Ruim 60 fabrikanten in 30 luisterruimtes
 • Diverse productintroducties & speciale gasten
 • Entrée gratis
 • Gratis ruime parkeergelegenheid
 • Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion
 • Volg al het nieuws van de show:
  www.audioshowiear.nl
  www.facebook.com/audioshowiear

Gerelateerde berichten

Denon DA-300USB (1)

Test en win een Denon DA-300USB dac

PRIJSVRAAG – Een bijzondere actie deze keer. Wij mogen vijf trouwe lezers van Alpha Audio zélf een Denon DA-300USB dac laten testen. Één van deze vijf lezers mag uiteindelijk de dac houden. Kortom: een kans van 20 procent dat u de dac niet meer terug hoeft te sturen! Wilt u meedoen? Lees dan verder. 

Baroeg Open Air

Crisis raakt poppodia

Het gemiddeld aantal popconcerten en clubavonden per poppodium is opnieuw afgenomen in 2012. Ook de publieksinkomsten per locatie zijn in 2012 gedaald. Ondanks deze trend wisten de poppodia bezoekaantallen (ruim 3,3 miljoen bezoeken) op peil te houden, door gemiddeld meer bezoekers per concert te trekken. 

Geef een reactie