web analytics

New Horizon Audio presenteert drie nieuwe platenspelers

De New Horizon Audio GD3 platenspeler

De Italiaanse fabrikant New Horizon Audio brengt drie nieuwe platenspelers uit, de GD1, GD2 en GD3.

New Horizon Audio uit Italië presenteert de GD1, GD2 en GD3 platenspelers. Volgens de fabrikant wordt het hart van al deze spelers gevormd door een hoogwaardige 24 Volt motor, een resonantie-arme basis gecombineerd met een – voor de duurdere modellen- driedelig geïnverteerd lager. Voor de plint is een hard materiaal, gedeeltelijk onderverdeeld in lagen, gebruikt. De ontkoppelde motor drijft via een riem het draaiplateau gemaakt van Acryl-Methacrylaat aan. Het geheel staat op voeten van natuurkurk. Het instapmodel GD1 wordt geleverd met stofkap, toonarm en een MM-element van Audio Technica. De ‘middenklasser’ GD 2 is daarnaast gewapend met een wat steviger loopwerk, een geïnverteerd drievoudig lager met metalen as en een koolstof-toonarm.

GD3

Het topmodel is de GD3. Als extra – ten opzichte van de GD2 – krijgt u hiermee een nog zwaarder en steviger geheel. Plus een verbeterde ontkoppeling van alle onderdelen en een toonarm uit de referentieklasse, aldus de fabrikant. Voor alle drie de modellen geldt dat uitbreidingen mogelijk zijn. Denk aan bijvoorbeeld een dubbele riem, een keramische lagerkogel of (en…) een DSP-gestuurde netvoeding. De prijzen bieden voor elk budget wel iets passends en zijn als volgt:

  • GD1: vanaf €399
  • GD2: vanaf €699
  • GD3: vanaf €1499

 

Gerelateerde berichten

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/mlOG2 # @HUBdigital Yo! # ZIet er interessant uit zeg: de #weiss Man202. #pc_audio voor de toekomst! Te zien op de site van #audiolife # Bol.com gaat hifi verkopen http://goo.gl/fb/FYkDq # Ook schrijven voor Alpha Audio? http://goo.gl/fb/EGkW9 # Liefhebber van #hifi #muziek en #schrijven #Alpha_Audio nl zoekt vrijwilligers met toegang […]

Geef een reactie