IFA 2018 – DALI Oberon

in Achtergronden (533) | Hifi achtergronden (344) | Shows (141) |


IFA 2018 - DALI - Oberon

Op de IFA stappen we natuurlijk de hal in met alle audio-merken: hal 1.2. En daar vinden op stand 104 onze Deense audiovrienden. Met… jawel, een nieuwe instapper: de Oberon. We nemen u langs deze nieuwe lijn.

Waar de naam vandaan komt… geen idee. Maar echt lekker bekt het niet, vinden we. Maar dat maakt niet uit, want het gaat om de prestaties en de prijs. En dat zit beide wel goed als we het zo inschatten. met een instapprijs van zo’n 199 euro per stuk tot een maximum van zo’n 499 euro, zit DALI op een goed level. De Oberon is tevens de eerste instapper die gebruikt maakt van SMC; de magneettechnologie die u ook vind in de Epicon, Rubicon en Opticon.

De serie beslaat een tweetal bookshelfs, twee vloerstaanders, een on-wall en een center. Wellicht zullen we later nog een subwoofer zien, zodat de liefhebber een complete home-cinema kan samenstellen.

Video DALI Oberon – IFA 2018

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: