web analytics

GIK Acoustics kondigt nieuwe designs voor akoestische panelen aan

De nieuwe akoestische panelen uit de Impression Series van GIK Acoustics

Akoestische panelen ogen vaak toch wat ‘massief’ in de gemiddelde huiskamer. Maar ze kunnen ook best mooi zijn, getuige de nieuwe panelen van GIK Acoustics.

De Impression-serie van GIK Acoustics bestaat uit een selectie aan akoestische panelen en bass traps (‘basvangers’). De harde plaat zorgt niet alleen voor een stijlvol uiterlijk, maar – belangrijker – reflecteert en (of) verspreid hoge frequenties door de luisterruimte. De nieuw uitgerolde designs heten Basketweave, Braids, Palomar, Sunrise en Wavy Leaves. Deze komen bij de al bestaande Bubbles, Checkerboard, Gatsby Arches, Mod Geometric, 3D Cubes en Digiwave, wat het totaal aan nu beschikbare ontwerpen op twaalf brengt. Daar moet voor elk interieur toch wel iets aantrekkelijks tussen zitten, gokken we. U kunt verder kiezen uit drie standaardmaten en vijf afwerkingen. Verder bepaalt de dikte van de plaat de functie. Ten eerste is er het 2 inch (circa vijf centimeter) dikke akoestische paneel, gevolgd door 4 en 6 inch ‘bass traps’.

Mooi en functioneel

De nieuwe designs voor de Impression-serie debuteren in Europa tijdens het Festival of Sound eind deze maand in Londen. Met panelen als deze zorgt u – ongeacht gekozen afwerking en ontwerp – voor een beter op de luisterruimte afgestemd geluidsbeeld. En als zo’n ding dan ook nog eens leuk staat in uw interieur ontstaat er een win-win-situatie.

Gerelateerde berichten

Beatport

Spotify en Beatport werken samen

Over het algemeen proberen online muziekdiensten elkaar af te bluffen met een breed aanbod en handige functies. Des te opvallender is het dat Spotify en Beatport de handen ineenslaan. Bij laatstgenoemde zijn vooral liefhebbers van dancemuziek aangesloten. Spotify gaat het aanbod van Beatport deels in zijn eigen streamingdienst integreren. 

Sonos Playbar

Sonos stunt!

We belasten u meestal niet met acties van fabrikanten, maar deze actie vinden we wel het vermelden waard. Sonos geeft namelijk een gratis Sonos Bridge weg bij een Playbar. Dat is nog niet zo boeiend, maar wel dat u ook gratis 6 maanden Spotify Premium erbij krijgt. Leuk om te proberen toch?

Geef een reactie