web analytics

Een nieuw seizoen Co Live! bij de NTR op NPO Radio 2 Soul & Jazz

Een nieuw seizoen Co Live! bij de NTR op NPO Radio 2 Soul & Jazz

Een nieuw seizoen Co Live! bij de NTR op NPO Radio 2 Soul & Jazz is begonnen. Verwacht er onder meer George Duke, Marcus Miller, Fay Claassen, Laura Fygi, Hans Dulfer en Yuri Honing.

De NTR is afgelopen weekend begonnen met een nieuw seizoen van Spoul- en jazzprogramma Co Live! Te beluisteren elke zaterdag en zondag van 19.00 tot 21.00 uur op themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz. Ook beschikbaar als podcast. In dit radioprogramma ontvangt Co de Kloet nationale en internationale musici en componisten, besteedt aandacht aan nieuwe muziek en presenteert pareltjes uit de omroeparchieven. Op zaterdag 1 en zondag 2 september trapte het nieuwe seizoen af met bijzondere archiefopnames uit 2002: een marathon interview met George Duke, opgenomen bij Co de Kloet thuis. Deze uitzending werd gepresenteerd door de befaamde musicus Marcus Miller die net als Co goed bevriend was met George Duke.

Nick Vollebregt Jazzcafé

Maar er staat nog veel meer op de rol voor deze maand. Zo zullen te gast zijn: tweevoudig Edison winnares Fay Claassen, zangeres Laura Fygi en saxofonist Hans Dulfer. Ook meervoudig Edison winnaar Yuri Honing komt langs in het programma. Vanaf zondag 7 oktober wordt weer elke eerste zondag van de maand live vanuit Nick Vollebregt Jazzcafé in Laren uitgezonden. In de eerste aflevering onder meer singer-songwriter Peter Mayer. De uitzendingen in Nick Vollebregt Jazzcafé zijn gratis toegankelijk voor publiek. Aanvang: 14:00 uur.

Co Live! vooruitblik:

  • 08/09 Fay Claassen
  • 09/09 Yuri Honing
  • 15/09 The Preacher Men
  • 16/09 Co Live! Spotlight
  • 29/09 Hans Dulfer
  • 30/09 Co Live! Spotlight
  • 07/10 Co Live! vanuit Nick Vollebregt Jazzcafé

Gerelateerde berichten

Band of Skulls Sweet Sour

Band of Skulls – Sweet Sour

We houden wel van een potje lekkere rock bij Alpha Audio. Jankende gitaren, harde drums, rauwe stemmen… heerlijk. Band of Skulls is een band die perfect binnen dit plaatje past. De Britten weten heerlijk los te gaan op de juiste momenten. Die adrenaline los te maken die hoort bij ongecompliceerde rock. We zijn toe aan […]

DJ Shadow – The Less You Know The Better

‘Groundbreaking’, moet het nieuwe album van DJ Shadow zijn. Ik ken de beste man uit California vooral van Endtroducing en zijn project in UNKLE. Endtroducing is geweldig… ‘simple as that’ en UNKLE heeft ook zeker zijn klassiekers voortgebracht. Hoe ‘groundbreaking’  kan het nieuwe album van Shadow zijn? 

2 reacties

Geef een reactie