web analytics

Bang & Olufsen Beoplay E8 Special Edition in Racing Green

De Beoplay E8 Special Edition in Racing Green van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen heeft de Beoplay Special Edition uitgebracht, voorzien van een snel kleurtje in de vorm van Racing Green.

Racing Green is een kleur met een lange geschiedenis die meer dan 100 jaar beslaat. In het verleden gooide Engeland hoge ogen bij autoraces. Het waren de roemruchte jaren in de begintijd, waar het beroep (of roeping) van autocoureur nog levensgevaarlijk was. Romantiek alom dus. Het was ook de tijd waarin elk land z’n eigen kleur auto had. In Engeland was dat een bepaalde tint groen, nu bekend als Racing Green. Bang & Olufsen neemt een duik in de geschiedenis door de Beoplay E8 Special Edition uit te brengen in deze klassieke kleur met een flair van vervlogen tijden, snelheid en klassiek genieten.

Leren draatas

Meegeleverd met deze versie wordt een draagtas in dezelfde kleur, gemaakt van echt leer. De vorig jaar zomer geïntroduceerde E8 beschikt over een ingebouwde accu (of eigenlijk accu’s, voor elk dopje één), in volgeladen toestand goed voor tot 12 uur speeltijd. Ze beschikken over een aanraakgevoelig oppervlak van geanodiseerd aluminium waarmee u diverse zaken bedient. Deze ‘nieuwe’ (qua kleur) Bang & Olufsen in-ears werken samen met iOS en Android, plus de Apple Watch. Handig voor de nieuwere iPhones zonder hoofdtelefoonaansluiting. Deze speciale uitvoering van de Beoplay E8 kost €299.

Gerelateerde berichten

BeoLab 14

BeoLab 14; surround sound volgens B&O

NIEUWS – Bang & Olufsen introduceert een volledig nieuw surround sound-luidsprekersysteem onder de naam BeoLab 14. Volgens B&O is het dankzij akoestische innovaties gelukt om met fraaie compacte luidsprekers een rijk geluid weer te geven. Tevens is de BeoLab 14-combinatie – satellieten en subwoofer – compatibel met alle televisiemerken.

Geef een reactie