web analytics

AVM brengt nieuwe INSPIRATION CS 2.2 4T uit

De nieuwe AVM INSPIRATION CS 2.2 4T

De AVM INSPIRATION CS 2.2 4T is feitelijk een ‘special edition’ van de welbekende CS 2.2 cd-streamer-receiver; een echte all-in-one.

Apparaten met meerdere functies in één zijn altijd handig, al was het maar omdat ze ruimte besparen. De nieuwe AVM INSPIRATION CS 2.2 4T is een streamer, cd-speler en receiver in een. Deze opgefriste variant bevat onder meer een de meest recente Wolfson DAC, maar ook Bluetooth 4.2. Qua digitale aansluitingen kunt u kiezen uit coax, optisch en USB. Plus natuurlijk het nieuwe al genoemde Bluetooth. De all-in-one beschikt verder over drie analoge lijningangen en een phono-ingang. Deze kan eenvoudig geschakeld worden tussen MM en MC. Zoals de omschrijving ‘receiver’ al doet vermoeden heeft AVM tevens gedacht aan een FM-tuner met RDS. DAB ontbreekt. De eindversterker levert een vermogen van 2 x 165 Watt in 4 Ohm; een hoofdtelefoonaansluiting is beschikbaar aan de voorkant. Qua gewicht zet de nieuw geborene een gewicht van 9 kilo op de klokken.

Streaming

Internetradio luisteren is mogelijk, terwijl ook streamingdiensten als Tidal en Qobux worden ondersteund. Deze AVM INSPIRATION CS 2.2 4T mag zich dus met recht een all-in-one noemen. U hebt eigenlijk geen andere apparatuur meer nodig om te kunnen genieten van muziek en meer. Het apparaat verwisselt overigens voor €4990 van eigenaar.

Gerelateerde berichten

Miles Kane

Lowlands: van Miles Kane tot Editors

De laatste namen van muziekfestival Lowlands zijn bekend. Onder meer britrocker Miles Kane, de Spaans-Engelse Alternative Dance band Crystal Fighters, het internationale symfonieorkest The World Orchestra en de Britse alternatieve rockband The 1975 maken de line-up compleet.

De Arcam irDAC II

irDAC II van Arcam breed inzetbaar

De Arcam irDAC II is de waardige opvolger van de irDAC I. Het hart van de nieuwe DAC gevormd door de ESS ES9016 Sabre DAC Mede daardoor kunnen we we hier wellicht beter niet spreken van een upgrade, maar lijkt het stempel nieuw apparaat beter op z’n plek.   Ook nieuw zijn in de irDAC […]

2 reacties

Geef een reactie