web analytics

Uniek live concert en presentatie Conquistar speakers

Uniek live concert en presentatie Conquistar speakers

Het duurt nog even, maar voor 25 november staan een unieke combinatie van een live concert en aansluitende presentatie van Conquistar luidsprekers op het programma.

Conquistar is een luidspreker ontwikkeld door het Belgische Thingsa Audio. Het betreft een vloerstaander waarover u in dit artikel (pdf) meer kunt lezen. Ook op de bijbehorende website kunt u de speaker natuurlijk verder bekijken. Interessant is het gebruik van de ribbon tweeter, die samen met de overige ‘traditionele’ drivers een mooi geluid neer moet zetten. Of dat daadwerkelijk zo is kunt u zelf controleren op 25 november. Op die dag staat in de ochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur een live concert gepland. Aansluitend volgt tussen 13.00 uur en 18.00 uur een uitgebreide presentatie van het Conquistar speakersysteem.

Kasteel Fruithof

De locatie voor het festijn is Kasteel Fruithof, te vinden aan de Fruithoflaan 15 in het Belgische Boechout. Als u zich op de site van Thingsa aanmeldt voor de VIP-list (dat kost niets) krijgt u het voorrecht om gratis te parkeren én gratis toegang tot het evenement. Verder staat alle gasten een verrassing te wachten, zo lezen we in de uitnodiging. Verder is – natuurlijk – gedacht aan een hapje en een drankje. Kortom: dat ziet eruit als een interessante en plezante dag daar in het Belgische.

Gerelateerde berichten

NIeuws uit AES Parijs: binaural soundbar

Onlangs werd in Parijs de 140e internationale conventie van de AES (Audio Engineering Society) geopend. De AES is de wereldwijde beroepsvereniging van geluidstechnici, wetenschappers en artiesten voor audiotechnologie. Alpha-Audio was niet in Parijs, maar er is wel interessant nieuws te melden. Op de AES was ‘immersive audio’ een veelgehoorde term, en dan vooral het vinden van […]

Geef een reactie