web analytics

Thomson’s betaalbare hoofdtelefoons met active noise cancelling

De Thomson HED2307NCL on-ear hoofdtelefoon

Thomson heeft een in-ear en een on-ear hoofdtelefoon met active noise cancelling uitgebracht. In beide gevallen betreft het bekabelde typen.

Dat u voor een hoofdtelefoon of in-ear met active noise cancelling niet perse meer geld uit hoeft te geven dan een ‘gewoon’ exemplaar bewijst Thomson met de EAR3827NCL in-ear en de HED2307NCL on-ear. Het zijn beide bekabelde exemplaren, dus Bluetooth ontbreekt. Maar actieve lawaai-onderdrukking is wel aanwezig. Via een meegeleverde USB-kabel wordt de ingebouwde batterij – nodig voor NC – opgeladen. De on-ear hoofdtelefoon is opvouwbaar, wat betekent dat deze maar weinig ruimte in een koffer of tas inneemt.

Vliegtuig

Via een ingebouwde microfoon is handsfree bellen mogelijk. In de kabel bevindt zich de bekende afstandsbediening waarmee u het afspelen van muziek kunt sturen. Praktisch is de meegeleverde ‘vliegtuigadapter’. Dat is een converterplug van 3,5 mm mini-jack naar twee 3,5 mm monojack. Die constructie prikt u vervolgens zo in de vliegtuigstoel. Of beter: de aansluiting daar voor het onboard entertainmentsysteem. Ook meegeleverd is een praktisch draagtasje, wat een heel compleet setje oplevert. De prijs voor allebei de hoofdtelefoons is verrassend laag: €79,99. Ideaal voor ‘erbij’, of voor op reis. Het is tenslotte net wat minder erg om een goedkope hoofdtelefoon kwijt te raken dan een heel duur high-end exemplaar.

Gerelateerde berichten

AKG K545

IFA 2013: nieuwe hoofdtelefoons van AKG

AKG zet de toon op het gebied van design en innovatie met de introductie van drie nieuwe hoofdtelefoons op de IFA. De uitdrukking ?klein maar fijn? is op het lijf geschreven van de AKG K323 XS in-ear hoofdtelefoon, één van de kleinste en lichtste hoofdtelefoons ter wereld.

Geef een reactie