T+A MP 8 nu Roon Ready, streamen maar dus

De T+A MP 8 is nu Roon Ready

De T+A MP 8 heeft het predicaat Roon Ready verworven. Het betekent dat deze digitale duizendpoot naadloos integreert met het Roon ecosysteem.

De MP 8 van T+A is een wel heel veelzijdig apparaat. Het is een cd-speler, FM, FM-HD en DAB+-tuner, een Bluetooth streaming module en een streaming client samengebald in één machine. Met deze laatste optie – streaming – verbindt u eenvoudig met diverse online streamingdiensten, of speelt u lokaal op het thuisnetwerk beschikbare muziek af. En bij al deze functionaliteit is nu ook een Roon Ready-certificering gekomen. Het zorgt voor een wel heel compleet en veelzijdig geheel. Voor T+A is het overigens het eerste product voorzien van Roon Ready. Eerder al was de DAC 8 DSD Roon Tested, maar Roon Ready is het hoogst haalbare. Alleen met dat certificaat weet u zeker dat alle functies werken zoals ze moeten werken; zoals door Roon bedoeld.

‘Oud’ en nieuw

De MP 8 ondersteunt feitelijk alle digitale formaten die u zich maar kunt wensen. Het apparaat is erg interessant voor een ieder met een uitgebreide cd-collectie die tegelijkertijd ook toegang wil tot streamingdiensten. En soms ook wel eens vanaf een Bluetooth-apparaat zoals een smartphone in hoge kwaliteit muziek ten gehore wil brengen. Voor dat laatste staat aptX garant. Meer informatie over de MP 8 vindt u op de bijbehorende productpagina.

 

Gerelateerde berichten

Rotel 12-serie.

Rotel introduceert nieuwe 12-serie

NIEUWS – Rotel heeft een gloednieuwe serie: de 12-serie. Deze serie is met name gefocust op streaming audio. Echter: volgens Rotel, zonder in te boeten op prestaties. Er komen zowel tuners (met streaming) als versterkers en cd-spelers. Jazeker: een échte cd-speler.

Geef een reactie