Pirelli brengt een speaker uit in de vorm van de P Zero

De Pirelli P Zero Bluetooth speaker

Toevallig én liefhebber van autosport én high end? Dan heeft Pirelli iets leuks voor u in de vorm van de P Zero Bluetooth-speaker.

Bandenfabrikant Pirelli heeft iets nieuws in het assortiment. En wel de P Zero, een Bluetooth-speaker in de vorm van een 1:2 model van de gerenommeerde P Zero raceband. Diezelfde banden worden door de fabrikant gebruikt bij windtunnelmetingen op 50%-schaalmodellen. De speaker weegt 9,5 kilo en is daarmee niet echt als portable te beschouwen. Ingebouwd vindt u onder meer een 2,5 cm tweeter en een 10 cm midden- en lagetoner. Dit duo wordt aangestuurd door een 100 Watt versterker. De banden zelf zijn – vanzelfsprekend – zwart, maar u kunt wel kiezen uit opdruk in verschillende kleuren. Ook het soort band is selecteerbaar.

Niet echt goedkoop

De muzikale band is onder meer te koop bij iXoost. Dat bedrijf levert ook al andere opvallende luidsprekers, waaronder een op de uitlaat van een Lamborghini gebaseerd exemplaar. Gelukkig valt de prijs van de P Zero (relatief gezien, that is) daarbij in het niet: €2400. Toch nog steeds best wel een fors bedrag natuurlijk. Maar u haalt er wel iets heel aparts mee in huis. En daar gaat het bij dit soort zaken om.

Gerelateerde berichten

Alpha enquete subwoofers

Wij testen bij Alpha Audio soms weleens een subwoofer. Het zijn lastige tests, dus we moeten even verder onderzoeken hoe we dat gaan aanpakken. Wij – en Bowers & Wilkins – zijn echter erg benieuwd hoe u als lezer tegen deze ‘aanvullingen’ aan kijkt. We hebben daarom een enquête gemaakt. Zo kunnen we zien hoe […]

Geef een reactie