Periode met feestdagen achter de rug bij D&D Audio

Periode met feestdagen achter de rug bij D&D Audio

D&D Audio heeft een periode met flink wat feestelijke gelegenheden langs zien komen de laatste tijd, waaronder het eigen 10-jarig bestaan.

Eind mei vierde D&D Audio haar 10-jarig bestaan. Een mooie mijlpaal natuurlijk die niet ongemerkt voorbij is gegaan. Maar het was niet de enige feestelijke gelegenheid waarmee de Vlaardingse zaak te maken kreeg. Zo was er het 40-jarig bestaan van Clearaudio, waarbij alle dealers en relaties aanwezig waren. Als vanzelfsprekend gaf D&D daar natuurlijk ook acte de présence, getuige het fotoverslag op de site. En dan was er nog het verjaardagsfeestje van Siltech dat 35 kaarsjes uit mocht blazen. Al met al inderdaad een feestelijke periode.

Devialet

Verder deelt D&D nog een nieuwtje betreffende de introductie van de Devialet Expert 140 Pro en Expert 210 Pro Dual. De 140 is een stereoversterker die een vermogen levert van 140 watt per kanaal in 6 Ohm. Daarnaast beschikt het apparaat over streamingmogelijkheden. De 210 is feitelijk een set van twee 140’s, waarbij elke 140 als monoblok geschakeld is. Het vermogen per kanaal bedraagt nu 210 Watt in 6 Ohm. De 140 kost net iets minder dan €5000, terwijl aan de ‘gecombineerde’ 210 een prijskaartje van €9900 hangt. Verder is er nog goed nieuws voor bezitters van de Devialet Expert 130 Pro met Core Infinity. Door de nieuwste firmware-upgrade te installeren krijgen zij de beschikking over meer uitgangsvermogen. Bovendien behoort gebruik in een dual mono-configuratie daarna ook tot de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Cost-is-no-object show op 23 en 24 januari

De Cost-is-no-object show van Alpha High End Audio is bedoeld voor een ieder waarbij geld echt geen beperkende factor vormt voor het beoefenen van de audio-hobby. Het evenement wordt alweer bijna twintig jaar georganiseerd door de Belgische high end-winkel en presenteert u dit jaar de Audio Research Reference serie.

Coolblue gaat NAD en Cambridge Audio verkopen

Coolblue is al ruim 12 jaar in het vak. En is niet echt meer een kleine speler. Sterker nog: ze hebben meer dan 100 winkels. Online en / of fysiek. Je wordt echter nooit groot zonder goede merken. Vandaar dat het nu Cambridge Audio en NAD toevoegt aan het porte folio. 

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Alpha Audio Vakantie Challenge – Hoeveel Hifi voor 1500 euro?

Alpha Audio Vakantie Challenge – Hoeveel Hifi voor 1500 euro?