web analytics

Magnat presenteert nieuwe MC 100 receiver

De Magnat MC 100

Magnat presenteert een nieuwe receiver in de vorm van de MC 100, inclusief cd-speler en een hi-res capabele DAC.

De nieuwe MC 100 receiver van Magnat beschikt naast tuners en versterker ook over een hi-res DAC en een cd-speler. De basis wordt gevormd door een 2 x 35 Watt (4 Ohm) / 2 x 25 Watt (8 Ohm) versterker. Verder is voorzien in zowel een FM-tuner met RDS als een DAB+-tuner, dus wat dat betreft bent u aan de ontvangstzijde alvast helemaal bij de tijd. Voor de liefhebbers van de aloude cd komt de ingebouwde cd-speler prima van pas. Naast audio-cd’s speelt deze ook CD-R’s met mp3’tjes en WMA’s af, mocht u daar prijs op stellen. Aardig is dat ook CD-Text op het display van de MC 100 wordt getoond. Tot slot is er de hi-res capabele DAC. Via de optische of coaxiale ingang wordt een kwaliteit tot 192 kHz / 24 bit ondersteund. Helaas ontbreekt een USB-ingang; daardoor behoort inzet als USB-DAC dan weer niet tot de mogelijkheden.

Bluetooth

Het draadloos koppelen via Bluetooth met bijvoorbeeld een smartphone of tablet is een optie. Desgewenst in hoge kwaliteit via aptX. De Magnat MC 100 is voorzien van een stoere behuizing. Leverbaar vanaf begin volgende maand voor een adviesprijs van €649.

Gerelateerde berichten

Eerste indruk: de nieuwe Bowers & Wilkins 700-series

Bowers & Wilkins introduceert de lang verwachte opvolgers van de CM Series, de 700 Series. Met deze geheel nieuwe lijn luidsprekers maakt de fabrikant de stap naar het 800 topsegment qua technologie en klank een stukje kleiner. Tijdens de ontwikkeling van de 700-serie hebben de technici van Bowers veel aandacht besteed aan de stijfheid van […]

Geef een reactie