web analytics

Bij Gold Note is het alles goud wat blinkt, desgewenst

De Italiaanse fabrikant Gold Note laat weten dat al zijn producten per direct ook in een goudkleurige variant leverbaar zijn

De Italiaanse fabrikant Gold Note laat weten dat al zijn producten per direct ook in een goudkleurige variant leverbaar zijn.

Tja, of u er van houdt is een zeer persoonlijke kwestie. En of goudkleurige hifi-apparatuur de tand des tijds qua esthetiek zal doorstaan is eveneens afwachten. Maar het moet gezegd worden: soms kan het best mooi staan. Vandaar dat Gold Note heeft besloten al zijn apparatuur (behalve speakers en sommige platenspelers, gokken we) ook in een gouden kleur te leveren. Nu zijn veel Italianen natuurlijk niet helemaal vies van een beetje bling, dus de keuze voor goud is wat dat betreft in ieder geval alvast te verklaren.

Breed assortiment

Overigens vindt u bij Gold Note een uitgebreide collectie hifi-apparatuur, mocht u het merk nog niet kennen. Zo treffen we er bijvoorbeeld de Mediterran EO aan, een platenspeler met mooie specificaties. Maar ook de ‘super geïntegreerde’ versterker IS-1000, met alles aan boord wat uw hart begeert. Behalve een klasse A/B-versterker zijn dat ook een phono voorversterker, een DAC en een streamer. Speelt moeiteloos streams van Tidal, Qobuz, Spotify en Deezer. Is verder Roon Ready, dus u kunt er alle kanten mee op. En nu dus eveneens in goudkleur leverbaar. Ook maakt en levert Gold Note speakers, zoals bijvoorbeeld de zuil XS-85.

Gerelateerde berichten

Alpha-feest

Alpha Audio PrijzenFest

Alpha Audio heeft onlangs een stevige restyle gehad. En we hebben prachtige plannen liggen voor 2016… bijna ‘ready to go’ zullen we maar zeggen! Maar we willen u graag nu al in de watten leggen. Want mede dankzij u zijn we zover gekomen! Hartelijk dank daarvoor! Om u te bedanken hebben we samen met onze partners een […]

Geef een reactie