Viertron zet nieuwe Thorens TD148A in het zonnetje

De nieuwe Thorens TD148A

Thorens presenteerde op de voorbije High En München dit jaar de nieuwe platenspeler TD184A, een volautomatisch exemplaar.

Vroeger was een volautomatische platenspeler een normaal verschijnsel, maar die tijd ligt alweer een poos achter ons. Vandaar dat Thorens het tijd vond om dit genre nieuw leven in te blazen. Dat gebeurde in de vorm van de nieuwe TD148A, inderdaad een volautomaat. U hoeft dus alleen de plaat nog op te leggen, de naald wordt automatisch op de plaat gezet en keert na afspelen van de plaat weer terug naar rust. Een ideaal apparaat dus voor een ieder die wel van z’n oude (of nieuwe) platencollectie wil genieten, maar het te veel moeite vindt om de naald zelf op de plaat te zetten. Of deze er na afspelen altijd weer vergeet af te halen. Distributeur Viertron besteed in zijn meest recente nieuwsbrief uitgebreid aandacht aan de speler.

Nog heel even wachten

Viertron noemt de TD184A ‘De TD160 anno 2018’. De nieuwe TD148A zal beschikbaar zijn in het vierde kwartaal van 2018 in zwart en palissander voor een verwachte winkelverkoopprijs van € 1.499, –  Bent u nieuwsgierig, dan kunt u de productpresentatie door de nieuwe eigenaar Gunter Kürten bekijken op de Viertron-website (onder Thorens News). Hij presenteert in de clip de nieuweling op de Munich HighEnd-show.

Gerelateerde berichten

NuForce DDA-100 versterker

NIEUWS – Wat onder meer Lyngdorf en NAD kunnen, kunnen wij ook, moet NuForce gedacht hebben. De DDA-100 is een volledig digitale versterker die het digitale signaal direct versterkt en uitstuurt. Daardoor gaan talloze schakels die nodig zijn in een conventioneel systeem verloren… wat weer positief is voor de muzikaliteit.

Harman Kardon screenshot

IFA 2013: nieuwe producten van Harman Kardon

Harman Kardon staat bekend om het eigentijdse design van zijn producten. Op de IFA 2013 zijn de stijliconen op het gebied van audio van dit jaar onthuld. Onder deze ?objects of desire? vallen hoofdtelefoons, multimedia- en home-audiosystemen, ieder met prestaties die in overeenstemming zijn met de prachtige vormgeving.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor