Video Teufel Real Pure over ear hoofdtelefoon

in Personal Audio (292) | Reviews (745) | Personal Audio Reviews (128) | Hoofdtelefoons (94) | Over Ear (52) | Video-cast (245) |


Teufel Real Pure

Hoofdtelefoons zijn een ware zegening voor de muziekliefhebbers die veel onderweg zijn of even privé willen genieten van hun favoriete band. Nu zijn er hoofdtelefoons in allerhande soorten en maten. On-ear, over-ear, in-ear, draadloos, draadjes en met of zonder bellen. En natuurlijk van duur tot spotgoedkoop. Helaas geldt vaak: you get what you pay for. Een ‘gem’ vinden kan dus lastig zijn. Wij hebben van Teufel de Real Pure meegekregen (119 euro). De opvolger van de Real. We geven een eerste indruk op video. 

Video Teufel Real Pure

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: