Uw oude hifi-apparatuur is geld waard bij Poulissen

Tot 31 augustus loopt er bij Poulissen een grote inruilactie voor uw oude hifi-apparatuur

Oude hifi-apparatuur ‘over’ en op zoek naar iets nieuws? Wellicht een puik plan om dan gebruik te maken van de Poulissen inruilactie.

‘Bent u toe aan een upgrade voor uw HiFi set of is uw huidige apparatuur toe aan vervanging, dan bent u bij Poulissen in Roermond aan het juiste adres. Profiteer nu van onze zeer aantrekkelijke inruilpremies bij aankoop van nieuwe HiFi apparatuur en luidsprekers’, zo laat de Limburgse winkel weten.

Luisterstudio’s

Poulissen: ‘Kom naar Poulissen Audio Video Center en neem uw oude luidsprekers, versterker, receiver, tuner of CD-speler mee. Maak gebruik van onze unieke luisterstudio’s, welke uiteraard voorzien zijn van een aangenaam aircoklimaat en stel uw eigen favoriete set samen’.

Tot en met 31 augustus

De inruilactie loopt van 20 juli (morgen dus) tot en met 31 augustus 2018. Wilt u een persoonlijk aanbod ontvangen, dan bent u welkom in de showroom. Deze is te vinden aan de Schoenmakersstraat 19 in Roermond. Ook kunt u een e-mail sturen met vermelding van het merk en het type van uw huidige apparatuur en uw telefoonnummer, dan bellen wij u graag terug met een passend aanbod. Meer informatie over de actie vindt u alhier. Een mooi moment om over te stappen op iets nieuws en toch nog wat over te houden aan uw oude spullen.

Gerelateerde berichten

B&O dag bij Poulissen

NIEUWS – Wie geïnteresseerd is in design-audio, kan op Zondag 4 november bij Poulissen terecht. Dan hebben ze namelijk open dag. Een open dag waarbij ze onder meer de BeoVision 11 en BeoPlay A9 hebben staan. U kunt er dan eens goed naar kijken en luisteren. Een kans om niet te laten glippen!

Geef een reactie