web analytics

Urbanista presenteert betaalbare Bluetooth-hoofdetelefoon

De Urbanista Detroit Bluetooth-hoofdtelefoon

Het Zweedse Urbanista heeft een nieuwe hoofdtelefoon met de naam Detroit in de etalage staan. Leverbaar in drie kleuren, voor elk wat wils.

De Detroit van Urbanista is een Bluetooth-hoofdtelefoon heeft alles aan boord wat je van een draadloos exemplaar mag verwachten. De ingebouwde accu is goed voor een speeltijd van 12 uur in volgeladen toestand. Daarnaast levert die situatie ook 300 uur aan standby-tijd op. In 2,5 uur is een lege accu volgeladen, dus dat is te overzien. En als je een keer echt niet kunt wachten, dan volstaat een kwartier laden voor drie uur speeltijd. De oorschelpen zijn gemaakt van memory-foam (traagschuim), wat moet zorgen voor een perfecte pasvorm en comfortabel gevoel. Dankzij de ingebouwde microfoon behoort handsfree communiceren tot de mogelijkheden.

Opvouwbaar

De Detroit is opvouwbaar, wat ervoor zorgt dat het ding altijd wel ergens een plekje kan vinden. Verder geldt dat producten van Urbanista erg modegerelateerd zijn. Dat zie je ook aan het hele uiterlijk van de website van de fabrikant. Het betekent dat er duidelijk aandacht aan de vormgeving van deze hoofdtelefoon is gegeven: strak en Scandinavisch. Bovendien kan er gekozen worden uit drie kleuren: zwart, roze en zeegroen. En dan is er de aantrekkelijke prijs van maar €69.

Gerelateerde berichten

Astell & Kern AK100 mobiele high-end audiospeler

Video Astell & Kern AK100

VIDEO – We hebben een primeur te pakken. Als eerste in Nederland hebben we de high-end Astell & Kern AK100 in handen. Met dank aan Music2. We hebben deze prachtige high-end muziekspeler van 699 euro direct op video vastgelegd. Om u te laten zien wat het voor speler is en wat u er ongeveer mee […]

Geef een reactie