Nubert nuControl en nuPower A ook in zilver

Nubert brengt zilveren varianten uit van onder meer deze nuPower A

Zwart of zilver zal altijd een kwestie van smaak blijven in audioland. Vandaar dat Nubert nu naast de zwarte uitvoering van de nuControl 2 en nuPower A ook een zilveren aanbiedt.

Zwart doet het eigenlijk altijd goed als het om de kleur van hifi-componenten gaat. Zilver lijkt wat trendgevoeliger en komt en gaat door de geschiedenis heen. Momenteel zitten we op het hoogtepunt van een ‘zilver-revival’ en dus zien we deze kleur vrijwel overal terug bij de diverse fabrikanten. Ook Nubert heeft naast de standaard zwarte versies van de nuControl 2 en nuPower A een zilveren variant uitgebracht. Beide apparaten ontvingen al meerdere prijzen voor hun design. Onder meer een Red Dot Best of the Bets 2017 en een IF Design Award 2017 om precies te zijn.

nuPower D staat op de rol

Uiteraard is aan de vorm en functionaliteit van de zilveren exemplaren niets veranderd ten opzichte van de zwarte. De nuControl 2 kost €1940; aan de nuPower A hangt een prijskaartje van €3750. Wilt u in plaats van een klasse A-versterker liever een klasse D-exemplaar, dan is er ook goed nieuws voor zilverliefhebbers. De nuPower D wordt op een later nog niet gedefinieerd tijdstip eveneens in een zilveren versie geproduceerd.

Gerelateerde berichten

Xingo – hifi.nl – overgenomen door Zhomer Media Business

NIEUWS – Niet echt hifi-nieuws, maar wel zeker het vermelden waard. Xingo – de uitgeverij achter hifi.nl – is overgenomen door Zhomer Media Business. Zhomer is een Nederlands bedrijf dat internationaal opereert. Dat kan natuurlijk gunstig zijn voor Xingo dat nu alleen in Nederland opereert. 

Geef een reactie