web analytics

Nieuwe direct-drive platenspeler van Reloop

De nieuwe TURN 5 van Reloop

De nieuwe TURN 5 van Reloop is een een direct-drive platenspeler. Mooi voor de liefhebbers en de prijs valt best mee!

De Reloop TURN 5 is de nieuwste telg uit de stallen van de Duitse fabrikant. Het betreft een kwartsgestuurd direct-drive exemplaar met drie toerentallen: 33,3, 45 en 78 tpm om precies te zijn. Mocht u dus nog wat echt antieke 78-toerenplaatjes hebben liggen, dan speelt u ze met de TURN 5 (weer) moeiteloos af. Meegeleverd met de speler wordt een Ortofon 2M Red cartridge. De S-vormige toonarm is voorzien van een systeem waarmee cartridges makkelijk verwisseld kunnen worden, dus mocht u eens wat anders willen dan kan dat. Verder is voorzien in verticale tracking-aanpassing. Een dempende rubber basis in het ontwerp moet elke ongewenste resonantie tegengaan.

TURN 3

Om trillingen nog verder tegen te gaan is voorzien in schok-absorberende voetjes. De prijs valt – gezien de specificaties – alleszins mee met een bedrag van circa €800. Mocht dat u toch wat te gortig zijn voor een platenspeler, dan is er ook de voorganger in de vorm van de TURN 3, deze kost rond de €480. Dat zijn althans de prijzen die we aantreffen bij deze winkel. Per direct leverbaar overigens, voor de enthousiastelingen.

Gerelateerde berichten

winkelwagentje webwinkel

Omzet webwinkels groeit met ruim 8%

De omzet van de online shopping-markt is in de eerste zes maanden van 2013 gestegen naar ? 5 miljard. Dat is een stijging van ruim 8% ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Ondanks de aanhoudende recessie en een lage koopbereidheid bij consumenten blijft de online markt groeien, hoewel de groei iets afvlakt vergeleken met […]

Geef een reactie