web analytics

Nieuws van Quad-Raad met Castle, Audiolab en Mission

De nieuwigheden die door Quad-Raad in het zonnetje worden gezet

Importeur Quad-Raad heeft nieuws betreffende producten van de merken Castle, Audiolab en Mission. Ofwel: nieuwe speakers en een DAC voor Android-smartphones.

We beginnen met de Castle Richmond IV. Naast de Knight- en Avon-series heeft het Engelse luidsprekermerk Castle een tweede ‘Richmond’ aan het assortiment toegevoegd: de Richmond IV. Werd de ‘Anniversary’ al geroemd vanwege de prestaties, de ‘IV’ doet daar een schepje bovenop door de inzet van een iets grotere mid/bass-unit, zo laat Quad-Raad weten: ‘De gevoeligheid ligt op 88dB bij een nominale impedantie van 8 ohm. De afwerking is voorbeeldig in deze klasse: in zwart of mahonie houtfineer en kunstleer bekleding op de voor- en achterzijde. Hoewel de Richmond IV niet zou misstaan bij de juwelier, is hij beter op zijn plek bij u thuis…’. Prijs €499 per stuk.

Audiolab

De P-DAC maakt van uw Android smartphone een high-end muziekdoosje. ‘Kost €99 maar dan heb je ook wat. Want ga maar na: 24bit/192kHz, plug&play, batterij niet nodig en daardoor slechts 17 gram’, aldus de importeur.

Mission QX-series

De Mission QX-series bestaat uit de QX-1, QX-2, QX-3, QX-4, QX-5, QX-S en QX-C. Oplopend van de twee monitor modellen, naar drie vloerstaanders, een surround en een center. Verkrijgbaar in vier afwerkingen, te weten Black, Walnut, Rosewood en White. Quad-Raad: ‘Algemene eigenschap van de QX-series is de zware bouw, de hoge afwerkingsgraad, het neutrale klankkarakter, de precieze plaatsing van het geluid en tot slot – niet geheel onbelangrijk – de gekende ongekende prijs/kwaliteitverhouding’.

Gerelateerde berichten

Akiko Audio Powercord HQ Copper

Akiko Audio Audio introduceert: Powercord HQ

Over stroom of energie kunnen we heel lang en intens praten. Het is naar ons idee één van de belangrijkste onderdelen van een goed werkend systeem. De basis. Akiko Audio vindt dat ook en heeft al een vrij uitgebreide lijn van powercords. Nieuw is de Powercord HQ. 

Geef een reactie