web analytics

Bassocontinuo Reference 2.0 hifi-meubel met NFC

Het Bassocontinuo Reference 2.0 jubileum-hifi-meubel met NFC

Het jubilerende Italiaanse Bassocontinuo presenteert een nieuw hifi-meubel met een aardig extraatje in de vorm van een NFC-tag.

Het nieuwe hifi-meubel Reference 2.0 van Bassocontinuo is uitgebracht ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de fabrikant. Zoals bij zoveel jubileummodellen treft u er dan ook een aardig extraatje op aan. Een NFC-tag maakt het mogelijk om door even aantikken van het meubel informatie van de fabrikant op uw smartphone te openen. Niks wereldschokkends, maar wel een leuk idee natuurlijk. Waar het natuurlijk vooral om gaat wat het meubel voor gebruik te bieden heeft. Ten eerste is het leverbaar in zes verschillende afwerkingen, zodat u vast wel iets passend voor uw interieur vindt. Verder is er heel veel aandacht besteed aan het tegengaan van resonanties. Daarvoor wordt onder meer de nieuwe ‘Harmonic Damping Resonator’ (HDR) ingezet. Deze zorgt per platform voor een effectieve demping van resonantie.

Uitbreiden

Hebt u eenmaal een meubel van Bassocontinuo in huis, dan is dit desgewenst uitbreidbaar met accessoires. Zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen voor kabelbeheer, een houder voor een hoofdtelefoon en meer. De meubels zijn volledig modulair en kunnen naar wens aangepast worden. De Reference-serie bestaat uit drie rack-varianten, te weten Accordeon XL4 2.0, Ghironda 2.0 en Bandura 2.0. Ze zijn per direct verkrijgbaar, voor een vanaf-prijs van ongeveer €630. Prijzen zijn afhankelijk van configuratie, samenstelling en toebehoren.

Gerelateerde berichten

The Doors

The Doors-luistersessie bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid organiseert ‘Linn Lounge presents? The Doors’. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek van deze legendarische band beluisterd en hoort u over zijn historie en ontwikkeling. Eerder organiseerde de winkel al avonden rond Mumford and Sons, Mark Knopfler en R.E.M.

Geef een reactie