High End Munchen 2018 – Grimm MU-1 streamer

in Achtergronden (519) | Hifi achtergronden (332) | Shows (136) | Nieuws (2.915) |


Grimm Audio - MU-1 streamer

Op de High End 2018 introduceert Grimm Audio de nieuwe MU-streamer. Het is de eerste in een serie van drie modellen. Het doel is een gemakkelijk te bedienen centrale hub aan te bieden. Een ‘schakelcentrum’ waar iedereen in het gezin mee kan werken. De MU-1 biedt alleen digitaal uit. De MU-2 beschikt over een d/a-converter en de MU-3 heeft zelfs een stereo versterker onder de kap. Gevalletje: just add speakers dus. De MU-1 moet zo’n 6000 euro gaan kosten, De ‘2’ rond de 8000 en de ‘3’ rond de 10.000 euro. 

Video Interview Grimm Audio – Guido Tent

  • Knap hoor dat ook kleine bedrijven als Grimm het voor elkaar krijgen om streamers te introduceren. Benieuwd of deze om kan gaan met Tidal en co alsmede Roon.

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: