web analytics

Grimm Audio MU1 muziekspeler op High End

Grimm Auduo presenteert de MU1 muziekspeler op de High End in München

Grimm Audio openbaart de nieuwe MU1 muziekspeler op de High End in München die morgen van start gaat. De fabrikant pakt flink uit als het gaat om meegenomen medewerkers.

In kamer E216 op de High End in München kunt u de nieuwste telg van Grimm Audio bewonderen, in de vorm van de MU1 muziekspeler. Volgens de fabrikant is het een nieuw ijkpunt als het gaat om de kwaliteit van de geluidsreproductie. De MU1 is tijdens de expo gekoppeld aan LS1be en LS1a speakers. De productlancering wordt dusdanig belangrijk geacht door Grimm dat – voor het eerst – het hele team aan werknemers van het bedrijf aanwezig zal zijn. En dat is inclusief de ontwikkelaars.

Meer

Los van de MU1 treft u verder de complete productlijn van Grimm aan. Waaronder de nieuwe UC1 USB-interface plus SQM high end audiokabel. Ook de CC1 en CC2 klokken staan voor u klaar. Terwijl ook de TPR budgetkabel evenmin ontbreekt. Mocht u het overigens (nog) niet weten: Grimm is een puur Nederlands bedrijf, gevestigd in Eindhoven. En dat maakt het natuurlijk extra interessant, onder het motto ‘koopt Nederlandse waar’… En ook omdat u vragen hoogstwaarschijnlijk gewoon in het Nederlands kunt stellen. Altijd praktisch natuurlijk, het voorkomt onduidelijkheden. Overigens: last but not least wordt een heel speciale verrassing beloofd!

Gerelateerde berichten

Spotify betaalt artiesten miljard dollar

Het is algemeen bekend dat Spotify lang niet de grootste inkomstenbron is voor artiesten, maar toch heeft de streamingdienst in de afgelopen vijf jaar naar eigen zeggen een miljard dollar betaald aan artiesten. De bedragen hebben een stijgende lijn, want in in 2013 werd maar liefst 500 miljoen dollar uitgekeerd.

Da Capo Introductie Magnepan 1.7i 14 maart

Da Capo heeft de smaak te pakken. Waren we dit weekend nog bij de introductie van de Magnepan .7, nu heeft Da Capo ons laten weten dat ze op 14 maart de grotere versie gaan laten horen: de Magnepan 1.7i. Ook hier zal Rick Paap weer uitgebreid ingaan op luidsprekerplaatsing. Kortom: een event om bij […]

1 reactie

  1. Ben heek benieuwd. Eindelijk ook weer wat nieuws uit de stal van Guido, ik vraag me af of hij ook nog wel eens wat onder eigen merknaam (Tentlabs) gaat uitbrengen? De B-Dac dateert al van wat jaren terug…

Geef een reactie