Grimm Audio MU1 muziekspeler op High End

Grimm Auduo presenteert de MU1 muziekspeler op de High End in München

Grimm Audio openbaart de nieuwe MU1 muziekspeler op de High End in München die morgen van start gaat. De fabrikant pakt flink uit als het gaat om meegenomen medewerkers.

In kamer E216 op de High End in München kunt u de nieuwste telg van Grimm Audio bewonderen, in de vorm van de MU1 muziekspeler. Volgens de fabrikant is het een nieuw ijkpunt als het gaat om de kwaliteit van de geluidsreproductie. De MU1 is tijdens de expo gekoppeld aan LS1be en LS1a speakers. De productlancering wordt dusdanig belangrijk geacht door Grimm dat – voor het eerst – het hele team aan werknemers van het bedrijf aanwezig zal zijn. En dat is inclusief de ontwikkelaars.

Meer

Los van de MU1 treft u verder de complete productlijn van Grimm aan. Waaronder de nieuwe UC1 USB-interface plus SQM high end audiokabel. Ook de CC1 en CC2 klokken staan voor u klaar. Terwijl ook de TPR budgetkabel evenmin ontbreekt. Mocht u het overigens (nog) niet weten: Grimm is een puur Nederlands bedrijf, gevestigd in Eindhoven. En dat maakt het natuurlijk extra interessant, onder het motto ‘koopt Nederlandse waar’… En ook omdat u vragen hoogstwaarschijnlijk gewoon in het Nederlands kunt stellen. Altijd praktisch natuurlijk, het voorkomt onduidelijkheden. Overigens: last but not least wordt een heel speciale verrassing beloofd!

Gerelateerde berichten

Demo B&W A5 en A7

Eerste indruk B&W A5 en A7

Het persbericht van de gloednieuwe A5 en A7 is er nog maar net uit, maar wij hebben al een demo gehad van Bowers & Wilkins. Hartstikke leuk natuurlijk. De twee nieuwelingen in de ‘New Media’-lijn van B&W moeten het Apple-segment gaan aanvullen. Geen vervanging van de Zeppelin Air, maar een aanvulling dus. Hoe klinken deze […]

t-mobile-4g

Na KPN ook T-Mobile aan 4G

NIEUWS – Nee, niet direct hifi-nieuws, maar het is wel prettig voor de streamende hifi-liefhebbers. Nadat KPN heeft aangekondigd dat het 4G gaat uitrollen in Nederland, komt ook T-Mobile met een nieuwtje dat het gaat beginnen met het supersnelle draadloze netwerk. 

1 reactie

  1. Ben heek benieuwd. Eindelijk ook weer wat nieuws uit de stal van Guido, ik vraag me af of hij ook nog wel eens wat onder eigen merknaam (Tentlabs) gaat uitbrengen? De B-Dac dateert al van wat jaren terug…

Geef een reactie