Como Audio presenteert SpeakEasy slimme speaker

De SpeakEasy van Como Audio

Bent u op zoek naar een slimme speaker uit de betere kwaliteitsklasse, dan is er de SpeakEasy van Como Audio. De ‘intelligentie’ haalt hij uit Google’s Assistant.

Ontwerper Tom DeVesto, oprichter en CEO en Como Audio vertelt het volgende over de nieuwe slimme SpeakEasy: ‘Ontworpen als multiroom-systeem wordt luisteren naar muziek in goede kwaliteit vanuit ontelbare hoeveelheden bronnen mooier en veelzijdiger. Vandaag de dag leiden mensen van alle leeftijden een actieve lifestyle. Ze willen niet alleen de mogelijkheid om hun leven beter te controleren en organiseren, maar hebben ook de behoefte aan uitstekend klinkende muziek. Liefst allemaal geregeld door één apparaat’. En dat is dus wat die SpeakEasy te bieden heeft, volgens de fabrikant.

Stereo is een optie

De SpeakEasy is een houten speaker voorzien van een fineerlaag van walnoot of hickory (Amerikaans notenhout), of pianozwarte of pianowitte afwerking. Knoppen voor volumeregeling, afspelen/pauzeren en Bluetooth maken de bediening eenvoudig. Mocht u van stereogeluid willen genieten, dan is het een eitje om een extra speaker voor dit doel te pairen. Verder is voorzien in een alarmklok, dus u kunt ook prettig wakker worden dankzij deze speaker. Momenteel is het allemaal nog een Kickstarter-project, de daadwerkelijke verkrijgbaarheid ligt ergens in november dit jaar. Mooi op tijd voor de feestdagen dus.

Gerelateerde berichten

Neil Young komt met Pono Hifi

NIEUWS – We hebben al eerder geschreven dat Neil Young met een eigen codec wil komen. Een high-res formaat dat de muziek eer aan doet. Nu kunnen we vermelden dat hij eigenlijk een eco-systeem wil lanceren. Een high-res formaat mét speler. Een speler die de échte ervaring brengt. De naam… tsja: Pono. 

amazon-logo

Amazon in oktober naar Nederland

NIEUWS – Amazon – bekend van de gigantische online winkel van onder meer boeken, muziek en video – komt in oktober naar Nederland. Leuk voor wie graag al langer de Kindle en Kindle Fire e-bookreaders wil gebruiken. Wij zijn vooral benieuwd naar of de streamingdiensten ook mee gaan naar ons land. 

Geef een reactie