BluOS update zorgt voor Dolby Vision

Ook de NAD T777v3 krijgt een BluOS firmware update

Recentelijk is er nieuwe BluOS-versie beschikbaar gekomen specifiek voor de VM130 en VM300 4K videokaarten in de NAD T758v3 en de T777v3 home cinema versterkers.

De nieuwe update voor de VM139 en VM399 4K videojaarten in de NAD T758v3 en T777v3 home cinema-versterkers is zonder meer de moeite waard om snel te installeren. Het voegt namelijk DOLBY VISION toe aan deze MDC Modules en brengt de Video firmware op v1.09. Dolby Vision zorgt voor een continue optimalisatie van het beeld, zodat kleuren natuurlijker worden, het contrast scherper en de details beter zichtbaar. Kortom: een beter beeld door het simpelweg updaten van uw systeem. Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker ook niet.

Updateprocedure uitgelegd in pdf

Updaten is prima te doen, want het wordt geregeld via de daarvoor bestemde BluOS functie in de AV-receivers. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, dan staat er een uitgebreide update-handleiding in pdf-formaat voor u klaar. Meer informatie over de T758v3 en T777v3 vindt u overigens op deze pagina. En wilt u meer weten over BluOS en z’n uitgebreide mogelijkheden – waaronder muziekbeheer – dan kunt u een kijkje nemen alhier. BluOS draait overigens op veel meer modellen van NAD, maar de DOLBY VISION-update is alleen beschikbaar voor de hier genoemde modellen.

Gerelateerde berichten

Oppo komt met BDP-103 en BDP-105

NIEUWS – Oppo is een merk waar niet iedereen direct aan denkt als hij of zij een nieuwe universele speler zoekt. Toch zijn veel blu-ray spelers (of universele spelers) gebaseerd op chipsets van dit merk. Denk aan de Cambridge Audio 650BD. Natuurlijk tweaken fabrikanten wat, maar de speler is in basis gelijk. Nu komt Oppo […]

Bowers 700- en 800-series Event bij Remkes en AudioXperience

Al bijna 1 jaar werken Remkes beeld & geluid en AudioXperience intensief samen, waarbij gezamenlijke expertises gedeeld  worden om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Sindsdien vindt u de B&W 800-Serie exclusief bij AudioXperience en de splinternieuwe B&W 700- Serie bij Remkes beeld en geluid.

1 reactie

Geef een reactie