web analytics

Win een Final E2000C in-ear

Veel onderweg? Of soms gewoon behoefte aan wat rust? Dan zijn in-ears bijzonder prettig. Zeker een setje van een gerenommeerd merk als Final. Wij geven een setje E2000C weg… maarrrr… wel even lid worden van de nieuwsbrief

Wie graag op de hoogte wil blijven van nieuwe prijsvragen: vanaf nu gaan we de prijsvragen via de nieuwsbrief aankondigen. Niet langer op de website. We willen namelijk graag trouwe lezers belonen. En de ‘prijsjagers’… ;-). Dus vandaar deze stap.

Inschrijven is simpel!

Inschrijven is eenvoudig. Gewoon naar deze link en de velden invullen. Klaar! Via de nieuwsbrief blijft u niet alleen op de hoogte van prijsvragen, maar van al het nieuws.

Wees niet ongerust: we doen niets geks met uw gegevens. Namen, mailadressen en ip-adressen blijven bij Alpha Audio.

Final E2000C

Wilt u dus één van deze heerlijke in-ears winnen? Wordt lid van onze nieuwsbrief. Laat het wel even onder dit artikel weten als u zich hebt ingeschreven.

Al lid? Laat dit dan ook even weten onder het artikel. Dan laten we u meedingen in deze prijsvraag.

Geldig tot…

Deze prijsvraag loopt tot en met maandag 30 april 2018 – 19:00. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail. Geen bericht… volgende keer beter! 

Gerelateerde berichten

Omruilactie Tivoli Audio

Tivoli Audio start inruilactie vanwege DAB+

De publieke omroep biedt digitale radio-uitzendingen momenteel alleen nog in DAB+ aan. Klanten die een DAB-radio van Tivoli Audio hebben gekocht, laat de specialist van draagbare hifi-apparatuur niet in de kou staan. Zij krijgen namelijk de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief een nieuwe DAB+-radio aan te schaffen. 

Cambridge Audio

Nieuwsupdate CES 2015 (deel 1)

Momenteel vindt in Las Vegas de grootste elektronicabeurs ter wereld plaats, namelijk CES 2015. Omdat we dagelijks worden overspoeld met omvangrijke persberichten, bundelen we het audionieuws in korte items. U hoeft hierdoor geen ellenlange teksten te lezen, terwijl u evengoed vlot op de hoogte bent van de recentste ontwikkelingen in het audiolandschap. Hierbij het eerste deel […]

24 reacties

  1. leuke actie Jaap! Dus je dacht, ik kondig ik de actie nog maar eens aan in de nieuwsbrief van 2 mei en niet in die van 28 april? Nu ben ik maar één keer ingeschreven…

 1. Beste Jaap en Alpha-Audio team,

  Uiteraard ben ik al lange tijd ingeschreven op jullie nieuwsbrief voor snelle Alpha-updates.

  Tegen een setje Final E2000C in-ears zeg ik zeker geen nee. Fijne prijs weer! Ik ding dus graag mee.

  Groeten,

  Mark

Geef een reactie