Spectaculair jubileum Rhapsody staat op springen

Rhapsody pakt komend weekend groots uit met een jubileumfestijn in de Wisseloord Studios

Komend weekend is het dan eindelijk zover: de langverwachte jubileumshow van Rhapsody. Gehouden in de fameuze Wisseloord Studios. Een must eigenlijk voor elke zichzelf respecterende audioliefhebber!

De heren van Rhapsody kijken reikhalzend uit naar komend weekend. Dan vindt namelijk het grootse jubileumfestijn ter ere van het 30-jarig bestaan van de zaak plaats: ‘2018 betekent 30 jaar Rhapsody en ons pand is precies 100 jaar oud, dus dat gaan we vieren. Om jullie allemaal te kunnen verwelkomen is ons pand te klein. We hadden natuurlijk een hotel of een congrescentrum kunnen afhuren maar we wilden natuurlijk een locatie met een ambiance die bij ons past. We verhuizen Rhapsody in dit weekend van de Borneolaan naar de befaamde Wisseloord Studios in Hilversum’.

Programma

U kunt heel veel moois verwachten dat weekend. Behalve natuurlijk een blik in de wereldberoemde studio’s staat er ook een parade aan high-end audio voor u klaar. Inclusief primeurs. We zouden hier de hele lijst op kunnen sommen, maar Rhapsody heeft een setje prachtig vormgegeven nieuwsbrieven gemaakt. En die plaatsen we hier met liefde door:

De eerste niewsbrief betreffende het jubileumspectakel & nog eentje met extra informatie

Downloaden maar, het levert in ieder geval alvast een hoop voorpret op. Het jubileum vindt plaats op zaterdag 21 april van 10.00 – 18.00 uur en zondag 22 april van 09.30 – 16.00 uur

Geef een antwoord