web analytics

Q Acoustics presenteert nieuwe 3000i serie

De nieuwe 3000i serie van Q Acoustics

Dat goede waar niet onbetaalbaar hoeft te zijn bewijst Q Acoustics maar weer eens met de nieuwe 3000i-serie luidsprekers. Bedoeld voor een kwalitatief goede home cinema-setup. Bijvoorbeeld.

Als audioliefhebber wilt u natuurlijk ook een goede klank bij films en meer reguliere tv-uitzendingen. Dat moet lijkt ons goed te doen zijn met de nieuwe 3000i-serie (surround) luidsprekers van Q Acoustics. Ze zijn afgeleid van het high-end vlaggenschip in de vorm van de Concept 500 luidspreker. Verder geldt dat u niet verplicht bent voor de volledige surround-ervaring te gaan. Alle onderdelen zijn los te koop, dus als u op zoek bent naar een compacte boekenplankspeaker: sla uw slag. Of ga voor een complete zuil. Volgens de fabrikant levert de 3000i-serie een ‘steviger’ geluid dan de voorganger, ofwel de i-loze 3000-serie. Dat is mede te danken aan de iets grotere kastafmetingen waaronder een 25% grotere kastdiepte.

Kiezen

U kunt kiezen uit de kleuren grafietgrijs, Engels walnoot, koolstofzwart of arctisch wit. Een chromen afwerking maakt het allemaal nog mooier. Blijven over de prijzen. Die vallen zoals beloofd alleszins mee. Alle Q Acoustics speakers uit de serie zijn vanaf mei verkrijgbaar voor de volgende adviesverkoopprijzen:

  • 3010i €249
  • 3020i €299
  • 3050i €799
  • 3060Si €399
  • 3090Ci €199
  • 3010i 5.1 €1,095
  • 3050i 5.1 €1,645

Meer informatie alhier, inclusief een tabel met technische gegevens.

 

Gerelateerde berichten

BeoPlay A9 op driepoot

BeoPlay A9; design op een driepoot of aan de muur

Bij een kennismaking met componenten van Bang & Olufsen vraag je je altijd af waar je mee van doen hebt. De kracht van het merk zit ‘m in het feit dat de audioproducten niet direct geassocieerd worden met de functionele eigenschappen. De vormgeving is al dusdanig indrukwekkend te noemen dat de rest eigenlijk bonus is. […]

Teufel Audio komt met Raumfeld Cube

Met de nieuwe Raumfeld Cube van Teufel Audio luistert u gemakkelijk naar muziek in verschillenden ruimten. Het product bestaat namelijk uit twee afzonderlijke speakers die via wifi met andere Reumfeld-apparaten kunnen communiceren. Muziek vanaf draadloze apparaten en overige geluidsbronnen zijn simpel afspeelbaar.

Geef een reactie