Nieuwe update brengt Tidal naar Cambridge Audio

Bezitters van de Cambridge Connect en Stream Magic netwerkspelers kunnen nu ook Tidal-streams afspelen

Bezitters van de Cambridge Connect en Stream Magic netwerkspelers kunnen nu ook Tidal-streams afspelen. Altijd leuk als er nieuwe bronnen en functies toegevoegd worden aan uw apparatuur.

Tidal timmert nog altijd stevig aan de weg als het gaat om audiofiele streams. Niet vreemd dus dat het op steeds meer high-end apparaten mogelijk is om naar Tidal te luisteren zonder verdere tussenkomst van bijvoorbeeld een computer of smartphone. Wat dat betreft is er dan ook uitstekend nieuws voor eigenaren van de Cambridge Connect CXNv2 – CXN – CXR120/200 – 851N en de Stream Magic 6v2. Voor deze apparaten is namelijk een firmware-update uitgebracht die het afspelen van Tidal-content mogelijk maakt.

Updaten

Tijd dus om snel de firmware van deze apparatuur te updaten. Dat kan via de Cambridge Connect-app. Zodra u een melding ziet aangaande een beschikbare update: snel installeren. Daarna is Tidal beschikbaar en kunt u luisteren. Mocht u nog geen Tidal hebben, maar wel een van de genoemde apparaten, dan kunt u de dienst gratis een tijdje proberen. Klik daarvoor op de daarvoor bedoelde knop op de Cambridge/Tidal infopagina. Lees wel goed de voorwaarden en vergeet – indien de dienst u toch niet bevalt – op tijd af te melden om een doorlopend abonnement te voorkomen.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Bluesound Node2 versus Node2i – Puntje op de ‘i’?

Bluesound Node2 versus Node2i – Puntje op de ‘i’?