web analytics

Nieuwe Track Mark Otten beschikbaar

Fans van elektronische muziek – of house – kennen Mark Otten wellicht. De Nederlandse producer en dj heeft sinds vrij lange tijd weer een nieuwe track: Vulnerable. Het gaat om een downtempo remix van Ana Criado. Heerlijk sfeervol als we het zo horen. 

We kunnen heel lang gaan praten over deze track, maar het beste kunt natuurlijk gewoon gaan luisteren. Dus bij deze:

Vulnerable – Mark Otten remix

Beluisteren kan ook via iTunes, Tidal, Google Play of Apple Music. 

Gerelateerde berichten

Black Ravioli

Top tien Sinterklaas en Kerst hifi cadeaus

Het is net Black Friday geweest, de dag na Thanksgiving. In de VS is Thanksgiving bijna nog belangrijker dan Kerstmis. Het is de dag om met je familie samen te zijn, een enorme kalkoen te nuttigen en dankbaar te zijn voor alle goodies die het leven te bieden heeft. Die goodies worden op de vrijdag […]

Geef een reactie