web analytics

Naim brengt gloednieuwe ND555 uit

De NAIM ND555

Rhapsody laat weten dat NAIM met een gloednieuwe netwerkspeler in de vorm van de ND555 uitkomt. Intern is er een en ander gewijzigd ten opzichte van vorige modellen van dit merk

‘We hebben lang moeten wachten op een opvolger van de CD555, maar onlangs heeft NAIM haar nieuwe vlaggenschip op het gebied van streaming audio gepresenteerd. De 500-serie heeft hiermee weer een bijpassende bron. Met de ND555 zal de fabrikant het niveau van de NDS overtreffen en streaming audio naar een hoger niveau brengen’, zo schrijft Rhapsody.

Groot kleurenscherm

NAIM heeft de vormgeving van de 500 en Classic serie ongemoeid gelaten, echter intern zijn er grote verbeteringen doorgevoerd. Allereerst valt het grote kleurenscherm op en zijn alle diensten uit de nieuwe UNITI modellen nu ook terug te vinden in de nieuwe ND555. Naast de ND555 zijn ook opvolgers voor de NDX en ND5 XS aangekondigd. Naar verwachting zullen deze medio zomer leverbaar worden, nog een klein beetje geduld dus. Prijzen zijn nog niet bekend. U leest meer over de nieuwgeborenen op deze pagina. Alle spelers zijn multiroom-capabel en kunnen overweg met zaken als AirPlay, Chromecast, Bluetooth en meer. Bovendien zijn ze Roon-Ready en worden streamingdiensten als Tidal en Spotify Connect ondersteund.

Gerelateerde berichten

Amazon store

Digitale verkoop muziek in opmars

NIEUWS – Goed nieuws. De verkoop van digitale downloads voor muziek is sterk in opmars. Ruim de helft van de verkochte muziek in de VS is digitaal gedownload (hoe kan je anders downloaden?). Kortom: er wordt nu meer gedownload dan fysiek gekocht. 

Eminent EM7415

Eminent brengt EM7415 WiFi Music Streamer uit

Het Nederlandse bedrijf Eminent heeft de EM7415 WiFi Music streamer op de markt gebracht. Het betreft een adapter om uw bestaande hifi-installatie van wifi te voorzien, zodat u vanaf een smartphone, tablet en andere (netwerk)bronnen muziek kunt streamen. Wie meerdere EM7415 apparaten in huis haalt, kan bovendien een multiroom-systeem optuigen.

Geef een reactie