web analytics

Lyngdorf demonamiddag bij AudioPerfect

Het Belgische AudioPerfect organiseert op zaterdag 5 mei een demonamiddag rondom de nieuwe Lyngdorf TDAI-3400 versterker/DAC/DSP/streamer

Het Belgische AudioPerfect organiseert op zaterdag 5 mei een demonamiddag rondom de nieuwe Lyngdorf TDAI-3400 versterker/DAC/DSP/streamer. Een echte en zeer complete all-in-one dus.

De TDAI-3400 is er! Het is kort samengevat een highend versterker (2x200W bij 8 Ohm, 2x400W bij 4 Ohm), een digitale signaalprocessor (Lyngdorf RoomPerfect), een PCM/DSD digitaal-analoog-convertor, een analoog-digitaal-convertor, een HDMI-switcher en een muziekstreamingapparaat. U hoeft er in principe slechts luidsprekers aan te hangen, te verbinden met internet of een USB-opslagapparaat met muziekbestanden aansluiten en de luisterpret kan beginnen.

Aansluiten en koppelen maar

Er staat staan zowel analoge als digitale ingangen tot uw beschikking, wat betekent dat u er zo ongeveer elke denkbare bron op aan kunt sluiten. Daarnaast behoort – zoals het een streamer betaamt – muziek afspelen via het lokale netwerk, aangesloten USB-bronnen (stick, disk), Airplay, van andere apparaten (via Bluetooth), van Spotify (via internet) en van een Roon-server tot de mogelijkheden. Andere internetbronnen dan Spotify worden verwacht via softwareupdates.

Optionele extra’s

De TDAI-3400 kent een basisprijs van €5000,-. Opties zijn 4K HDMI-ingangen en –uitgang (€400) en gebalanceerde analoge ingangen (€400). Peter Neirinck van AudioPerfect: ‘Totaal geen zotte prijs voor zoveel functionaliteit én kwaliteit, want ik durf deze versterker tegen om het even welke andere versterker vergelijken. Er bestaat ongetwijfeld nog beter, maar tegen welke prijs…? Leuk is ook dat de Lyngdorf-versterkers niet overdreven diep zijn, slechts iets meer dan handwarm worden en dus vaak in een kast kunnen geplaatst worden (maar voorzie toch altijd een minimum aan luchtdoorvoer)’.

Demonamiddag

AudioPerfect demonstreert deze ‘bijna-alleskunner’ op zaterdagmiddag 5 mei van 14.00 tot 17.00 uur. ‘Als luidsprekers kiezen we voor de Sonus Faber Olympica III, een prachtig meubelstuk dat ook nog eens wonderlijk mooi klinkt. De bron is hoofdzakelijk onze 432EVO Aeon streamer met SQi, waarmee ook veel oudere en mindere opnames een flinke trede audiofieler klinken, zoals je kon lezen op AudioVideo2Day’, aldus Neirinck. Inschrijven voor de namiddag kan door het sturen van een mailtje naar [email protected] Bij een te groot aantal belangstellenden wordt de zondagmiddag (6 mei dus) toegevoegd. Het adres van de winkel is Dom Van Asschestraat 2 te Oostkamp (België)

Gerelateerde berichten

block 2 x 200 Watt klasse A-3

Verslag High End Munchen – deel 2

Het doet ons plezier dat we nog steeds zoveel fabrikanten aantreffen met mooie en ook nieuwe producten. Variërend van interlinks en netsnoeren via high-end DAC’s en heftige eindversterkers, tot aan complete lifestyle all-in-one luidsprekers met ingebouwde DAC en streamer. Natuurlijk bediend met een app op uw smartphone. Zelfs betonnen buiten luidsprekers treffen we aan, mocht […]

2 reacties

Geef een reactie