Esoteric presenteert N-03T Network Audio Transport

De Esoteric N-03T Network Audio Transport

Esoteric heeft een nieuw apparaat in het assortiment: de N-03T Network Audio Transport. Het is een streamer met uitgebreide mogelijkheden die speciaal bedoeld is voor gebruik in combinatie met een DAC die u al hebt staan.

Sommige audioliefhebbers zijn al in het bezit van een fantastische DAC of een CD/SACD-speler met digitale ingang waarvan de kwaliteit en klank goed bevalt. Het aanschaffen van een streamer met ingebouwde DAC is dan niet noodzakelijk. Voor deze liefhebbers heeft Esoteric de hagelnieuwe N-03T Network Audio Transport ontwikkeld. Een streamer op het niveau van de -03 serie maar dan zonder ingebouwde D/A-converter. Uiteraard net als de Esoteric N-05 en de N-01 voorzien van een volgens de fabrikant fantastische app en de mogelijkheid om, naast het streamen van lokale content, ook de online content van Qobuz, Tidal, Spotify en Tunein radio te beluisteren. Het apparaat is Roon-ready dus Roon-liefhebbers kunnen het apparaat naadloos in hun netwerk integreren en aansturen via de Roon app.

Technische zaken

De N-03T ondersteunt een grote hoeveelheid bestandsformaten: DSF, DSDIFF, FLAC, Apple Lossless, WAV, AIFF, MP3 en AAC. Verder speelt hij DSD tot en met 11,2 MHz en PCM tot en met een resolutie van 384 kHz / 32 bit. Afspelen zonder vervelende onderbrekingen tussen tracks is eveneens geen probleem (‘gapless playback’). U kunt het apparaat zowel via draadloos Wifi als een snelle Gigabit ethernetpoort aansluiten op uw (thuis)netwerk.

 

Gerelateerde berichten

Raumfeld Speaker L

Raumfeld Speaker L

De familie is compleet: met de Speaker L zet Raumfeld – by Teufel – de grote vloerstaander naar het streaming audio publiek. De speaker L heeft een geïntegreerde versterker, wifi en natuurlijk een line-in, zoals de Speaker S en M. De prijs: ?1299,99.

Parrot-Zikmu-Solo-Wireless-Speaker-Tower

Parrot komt met Zikmu Solo

NIEUWS – We hebben de opmerkelijke Parrot Zikmu al eerder getest bij Alpha Audio. Een iDevice-speaker voor een niche. Hij oogt zonder meer prachtig en klinkt niet verkeerd. Mag ook wel voor ?1199. Nu komt Parrot met een Solo-versie. Deze kost ?799 en bestaat dus uit één luidspreker. 

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Bluesound Node2 versus Node2i – Puntje op de ‘i’?

Bluesound Node2 versus Node2i – Puntje op de ‘i’?