Bender houdt luistershow rondom Driade en VTL

Bender Hifi organiseert luistershow

Op 14 en 15 april – komend weekend dus – organiseert Bender Hifi een luistershow. Het luidsprekermerk Driade Premium en VTL buizenversterkers staan centraal.

Het Arnhemse Bender Hifi organiseert een luistershow rondom de luidsprekers van Driade Premium en VTL buizenversterkers. ‘Beide merken zijn sinds een paar maanden in het assortiment van de zaak te vinden. Driade luidsprekers is terug van weggeweest. De bevlogen oprichter van Driade heeft 3 prachtige nieuwe series ontwikkeld. De oprichter van Driade is niet alleen bevlogen maar ook perfectionistisch. Componenten zoals spoelen zijn speciaal ontwikkeld. Alles wat in de luidspreker zit, is in Europa gemaakt. Tijdens het luisterweekend is de oprichter van Driade aanwezig om zelf zijn enthousiaste verhaal te vertellen en uiteraard de luidsprekers te laten zien en horen’, zo laat de organisatie van de show weten.

Buizen

En er is meer moois te beleven in het Gelderse: ‘Om de liefhebbers van het buizengeluid te kunnen bedienen, hebben we het merk VTL in assortiment opgenomen. Tijdens het luisterweekend is de importeur van VTL aanwezig. Een man met veel kennis over buizenversterkers. Als bron gebruiken wij Naim audio streamers, Rega draaitafels en op de grote VTL set demonstreren wij met de KEF Blade2 luidsprekers’. U kunt op 14 of (en…) 15 april tussen 12u en 17u terecht bij Bender Hifi. Te vinden aan de Steenstraat 54 te Arnhem.

Gerelateerde berichten

DEQX HDP-5

AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

Wie de kamerakoestiek optimaal wilt afstemmen op zijn luidsprekers kan de DEQX HDP-5 of Pre-Mate overwegen. Via een actief wisselfilter met speciale software lukt het om de akoestiek te optimaliseren. Verder is de DEQX HDP-5 tegelijkertijd ook een meetapparaat, voorversterker en DAC.

Octave 10 jaar garantie Music2

Music2 levert 10 jaar garantie op Octave

NIEUWS – Goed nieuws voor wie graag op zeker speelt: Music2 – importeur van Octave – levert vanaf nu 10 jaar garantie op de versterkers. Ze zijn zo betrouwbaar dat ze dit met gemak aandurven. Uiteraard moet u hem dan wel bij een officiële dealer aangeschaft hebben. 

Geef een reactie