web analytics

Xtorm draadloze laders, ook voor inbouw

Xtorm levert draadloze opladers, ook voor inbouw

Xtorm brengt een serie draadloze opladers uit voor mobiele telefoons. Daarmee maakt u echt een einde aan allerlei zinloze kabels, zeker als u voor een inbouwoplossing kiest.

Toegegeven: draadloze opladers hebben niet direct iets met high end audio te maken. Of misschien toch ook weer een beetje wel, want de trend is draadloos, ook in hifi-land. En als u dan eenmaal gekozen hebt voor een serie draadloze speakers, al dan niet multiroom, blijven de bekabelde telefoonadapters een doorn in het oog. Xtorm biedt diverse draadloze laders aan. Wat ons betreft de mooiste zijn de inbouwexemplaren, voor bijvoorbeeld op het bureau. Voordeel daarvan is dat u écht geen kabels meer ziet. En dat past dan weer heel mooi bij een strak interieur, voorzien van keurig kabelloze speakers bijvoorbeeld.

Betaalbaar

Xtorm hanteert één prijs voor alle varianten van zijn draadloze laders: €39. Ze zijn gebaseerd op de Qi-standaard. Deze is compatibel met merken als Apple, Samsung, HTC, Huawei, LG, Motorola, Noki, BlackBerry, Sony en vele anderen. Overigens is de fabrikant van Nederlandse origine, met het hoofdkantoor in Houten.

Gerelateerde berichten

Deezer blaast beursgang voorlopig af

Streamingdiensten doen het goed! Niet voor niets kondigde het Franse Deezer vorige maand een beursnotering in Parijs aan om de nodige miljoenen op te halen. Dit zou eigenlijk deze week plaatsvinden, maar de beursgang wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld.

1 reactie

Geef een reactie