web analytics

Taga Harmony brengt TA-800 versterker uit

De Taga Harmony HTA-800 hybride geïntegreerde versterkeråç

De nieuwe TA-800 versterker van Taga Harmony is een hybride exemplaar. Ofwel: de geïntegreerde versterker maakt zowel van halfgeleiders als buizen gebruik. Voor een ieder die niet kan kiezen dus.

Geniet van een ouderwetse buizenklank, gecombineerd met moderne techniek. De HTA-800 van Targa Harmony heeft precies dat te bieden. De geïntegreerde versterker levert een vermogen van 50 Watt in 8 Ohm. In het voorversterkerdeel treft u een tweetal 6N3 buizen aan. In de eindversterkertrap is het dan weer alles transistors wat de klok slaat. De voeding wordt verzorgd door een stevige 200 Watt ringkerntrafo. Voor de volumeregeling heeft de fabrikant gekozen voor ‘audiofiele’ ALPS potmeters. Condensatoren van WIMA complementeren de hifi-componentenkeuze.

DAC

De HTA-800 beschikt over een ingebouwde DAC met een resolutie van maximaal 24 bit / 192 kHz. Via de optische of coaxiale ingang voorziet u dit onderdeel van data. Verder is gedacht aan een phono-ingang voor MM-elementen. Als vanzelfsprekend zijn alle ingangen (RCA) verguld. Mocht u deze versterker eens aan en ándere eindversterker (of speakers met ingebouwde versterker) willen koppelen, dan kan dat dankzij de voorversterker-uitgang. Tot slot is er ook nog gedacht aan een afzonderlijke – ingebouwde – hoofdtelefoonversterker. Al met al en mooi compleet geheel dus, lijkt ons.

 

Gerelateerde berichten

VERNIEUWD! NAD C546BEE CD-speler

Met alle streaming-producten die momenteel op de markt verschijnen verwacht je het niet, maar NAD heeft de C545BEE CD-speler opnieuw uitgebracht. Er zijn qua specificaties diverse upgrades doorgevoerd, met als doel een toename in geluidskwaliteit en verbeterd bedieningsgemak. Dat heeft dus geleid tot de vernieuwde uitgave van de C546BEE CD-speler. Volgens NAD een nieuwe maatstaf.

Geef een reactie