Review Q Acoustics M2 Soundbase

in Home Cinema (64) | Reviews (736) | AV Reviews (36) | Soundbar (17) |


Q Acoustics M2 Soundbar

Intro

 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 4.5 sterren
 • Absurd goed
399

 • Q Acoustics M2 Soundbase
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 2018-03-27
 • Bouwkwaliteit
  Schrijver: 90%
 • Inzetbaarheid
  Schrijver: 80%
 • Weergave
  Schrijver: 100%
 • Prijs
  Schrijver: 100%

Conclusie:

Onze verwachting van de de Q acoustics M2 soundbase was verdeeld. Voor een bedrag van 399 euro een waardig audio product neerzetten is een uitdaging. Toch heeft de M2 soundbase ons verrast. Zowel met films als met muziek, weet de M2 een geweldig geluidsbeeld neer te zetten. Ongekend voor dat bedrag. wij hopen dat een app en streaming in de toekomst ook door Q acoustics geleverd zullen worden.

Wij bij Alpha Audio hebben eerder producten van Q acoustics getest. De Q acoustics 3020 bookshelf heeft bij ons een verbazingwekkende indruk achter gelaten. Q acoustics heeft een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Een hele goede! Toen besloot Q acoustics dat ze ook soundbars gingen maken. Het heeft even op zich laten wachten, maar we hebben de soundbase M2 staan. En voor de prijs van 399 euro, is het een zeer interessante deal. Tenminste: als ze hun naam waarmaken. 

Wij worden altijd vrolijk van mooi ingepakte producten. Denk aan een fullcolour bedrukking en een product dat in zwart satijn is ingewikkeld. Dat geeft de koper vast een speciaal gevoel. Maar als wij advocaat van de duivel spelen, dan zeggen wij heel terecht; “Dat kost extra geld!”

Nope…

Dat is precies wat Q Acoustics ook dacht. De doos is een simpele bruine doos met slechts een zwarte bedrukking. Hier betaalt u dus niet voor de verpakking.

Zo zijn er meer dingen die bij de Q acoustics M2 soundbase de prijs drukken. Vinden wij daar wat van? Ja, eigenlijk wel. Enerzijds doet het de ervaring van een nieuwe aanschaf teniet. Anderzijds, hoe vaak kijken wij als gebruiker naar de doos als we het product eenmaal hebben uitgepakt? 

De inhoud van de doos houdt deze trend vast. Een eenvoudige kleine afstandsbediening, een hdmi-kabel en tenslotte een netkabel. We vinden ook een snelle start guide waarvan we hopen dat deze in de toekomst gewoon digitaal geleverd wordt. Gewoon een app ofzo. Het is dus heel basic. Op deze manier wordt het prijskaartje al een stukje duidelijker, maar is het geluid dan ook “maar basis”?

Goed

prijs kwaliteit verhouding

gedetailleerd geluidsbeeld

formaat

Minder goed

geen app

geen netwerkpoort

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: