NAD presenteert nieuwe T777v3 AV-versterker

De nieuwe NAD T777v3 AV-versterker

NAD brengt een nieuwe AV-versterker uit, met onder meer ondersteuning voor Dolby Atmos, DIRAC Live (lite), 4k UHD video en meer moois. Een stevige basis voor een uitgebreid home-cinema-systeem.

De nieuwe T777v3 van NAD heeft naast Dolby Atmos, ook 4K UHD video, DIRAC Live (lite version) en BluOS high-res multiroom audio aan boord. In vergelijking met de T758v3 ligt het vermogen hoger (7 x 80 Watts) en heeft de T777v3 zes HDMI ingangen (4K) en twee HDMI uitgangen (1 x 4K en 1 x HDMI1.4). De netwerkverbinding (en dus ook BluOS/Bluesound) kan tevens bekabeld gebeuren en naast de hoofdzone heeft de T777v3 nog de mogelijkheid om 3 extra zones van klank te voorzien (via toevoeging van bijkomende eindversterkers).

DIRAC

Ook de T777v3 is uitgerust met de DIRAC Live Room Correction software, het ‘uiterst gesofisticeerde digitale room correctiesysteem’. DIRAC Live meet de akoestische prestaties van het systeem binnen de luisterruimte, optimaliseert het niveau van de weergave en brengt de meest transparant mogelijke muziekreproductie, aldus de fabrikant. De T777v3 is uitgerust met de Lite versie, met de optie om tegen bijbetaling te kiezen voor de volledige versie (DIRAC Live Full). De netwerkverbinding via de UTP aansluiting maakt het voor de T777v3 ook mogelijk om toekomstige firmware updates automatisch te ontvangen. Zo kan bijvoorbeeld de DIRAC Live software langs deze weg worden binnengehaald. De adviesprijs van dit apparaat bedraagt: €2.799

Gerelateerde berichten

Video Unlimited uitgesteld tot 2013

NIEUWS – We zijn niet verrast. Sony heeft de Video streaming dienst uitgesteld tot medio 2013. Wanneer in 2013 laat Sony niet weten. Wel jammer, want begin dit jaar liet Sony ons nog weten bij de lancering van Music Unlimited dat Video Unlimited rond oktober zou komen. 

Dion Audio DAC32 voorkant

Video Dion Audio DAC32

VIDEO – We hebben vandaag Miquel Blauw van Dion Audio op bezoek gehad. Hij heeft een DAC32 achter gelaten voor een review. Maar natuurlijk niet voordat hij alle ins en outs van de dac heeft uitgelegd aan ons. Het is – als we Miquel moten geloven – een bijzonder indrukwekkende dac. Alles discreet opgebouwd, handgemaakt […]

Geef een reactie