web analytics

Monitor Audio Vecta 240 weerbestendige speakers

Een speaker uit de Monitor Audio Vecta 240-serie

Monitor Audio heeft een serie nieuwe weerbestendige speakers uitgebracht. De Vecta 240-serie kan zowel binnen als buiten ingezet worden, wat betekent dat u ook muziek op bijvoorbeeld de patio ten gehore kunt brengen.

Goed, of iedereen – en met name de buren – nou echt zit te wachten op muziek buiten laten we in het midden. Maar als u eenmaal besloten hebt ook in de tuin, serre, balkon of terras van muziek uit speakers te willen genieten dan kan dat. Bijvoorbeeld met behulp van de nieuwe Vecta 240 serie weerbestendige speakers van Monitor Audio. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, voor bijvoorbeeld plat aan de muur of mooi passend in een hoek. Dankzij een V-vormige bracket monteert u ze met slechts één schroef. Andere beugels zijn ook beschikbaar, zodat u de luidsprekers onder bijvoorbeeld een hoek kunt plaatsen.

Reflectie-arm

Een metalen 4 inch conus gevat in een gebogen klankkast zorgt voor een goede spreiding van het geluid. Ook zorgt het voor de fabrikant voor minimale reflecties tegen plafond of muren wanneer de luidspreker in een hoek wordt geplaatst. In het midden van de driver is verder een 25 mm Gold C-CAM tweeter geplaatst. De Vecta 240 beschikt over een IP55-label, wat betekent dat ze echt blootgesteld kunnen worden aan de elementen. Daar zorgt een gesealde behuizing voor, maar ook een roestbestendige grille.

Gerelateerde berichten

Art n Sound

Hifi en Kunst

NIEUWS – Dat kunst en hifi prima samen kan gaan, bewijst Music2. En dan hebben we het niet alleen over de auditieve kunst, maar ook over het ontwerp en het uiterlijk van de apparatuur. Music2 en Gallery RitsArt brengen u Art ‘n Sound. 

DEQX HDP-5

AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

Wie de kamerakoestiek optimaal wilt afstemmen op zijn luidsprekers kan de DEQX HDP-5 of Pre-Mate overwegen. Via een actief wisselfilter met speciale software lukt het om de akoestiek te optimaliseren. Verder is de DEQX HDP-5 tegelijkertijd ook een meetapparaat, voorversterker en DAC.

1 reactie

  1. Wat mij betreft mogen ze dit soort speakers meteen in de ban doen: bron van burenruzies en ellende.
    Je zult maar naast iemand wonen die de hele dag André Hazes ‘vol gas’ speelt in de tuin naast je….
    Muziek luisteren doe ik binnen en van rust en het mooie weer genieten doe ik in de tuin.
    Lijkt mij voor iedereen in de buurt wel zo prettig.

Geef een reactie