web analytics

JBL Link 500 met Google Assistant

De JBL Link 500

Nu Google Assistant ook voor Nederland op de rol staat, is een nieuwe ‘slimme’ speaker als de JBL Link 500 met ondersteuning voor deze spraakassistent des te interessanter.

Eindelijk gaat het er dan toch van komen: Google Assistant gaat binnenkort Nederlands verstaan en spreken. Het betekent dat niet alleen Google’s eigen slimme speaker interessant wordt voor gebruik in onze contreien, maar ook de vele alternatieven. Zoals deze nieuwe JBL Link 500 bijvoorbeeld. Niet alleen luistert het apparaat naar gesproken opdrachten, ook is gedacht aan een ingebouwd Chromecast. Ofwel: streamen maar! Bijvoorbeeld vanaf Spotify, Deezer en een scala aan andere diensten. De eerste configuratie verloopt via Google Home. Deze app is gratis voor zowel Android als iOS beschikbaar. Als alles eenmaal werkt, kunt u de Assistent – als ie straks Nederlands spreekt – de oren van het hoofd zeuren.

Ruimtevullend

Volgens JBL levert de Link 500 een ruimtevullend geluid, ook in grotere kamers. Het betreft een tweeweg-systeem met een uitgangsvermogen van 4 x 15 Watt. De speaker ondersteunt diverse bestandsformaten voor afspelen: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC en Opus. Voor een stabiele draadloze verbinding staat dual band Wifi paraat. In combinatie met andere Chromecast-capabele speakers is verder eenvoudig multiroom op te zetten. De Link 500 gaat voor €399 over de toonbank.

Gerelateerde berichten

Lindemann Musicbook 25 beschikbaar bij Unique Music

De Lindemann Musicbook 25 is voor muziekfanaten een zeer interessant apparaat. Dit product is namelijk een DAC, voorversterker, streamer en cd-speler in één. Vanaf heden is de Lindemann Musicbook 25 bij de Alkmaarse winkel Unique Music te beluisteren.

Linn Majik DSM

Linn rust ook Majik DSM uit met HDMI

De DS (Digital Streaming) lijn van Linn heeft nu ook een versie van de Majik uitgebracht met HDMI ingangen. Deze Majik DSM is de feitelijke opvolger van de Majik DS-I, dus een DS voorzien van een 2 x 90W eindversterker, met daarbij ook nog eens HDMI ingangen. En dat maakt ‘m erg compleet en klaar […]

Geef een reactie