web analytics

Audeze lanceert Mobius gaming hoofdtelefoon

De Audeze Mobius gaming headset

Gaming is voor een hoop mensen serieuze business. En daar hoort ook serieus goed geluid bij, bedacht Audeze. En dus verscheen daar de Mobius, een heuse gaming hoofdtelefoon.

Ook een gamer heeft recht op de beste geluidskwaliteit, zo bedacht Audeze. Helemaal onlogisch is die gedachte niet, want de moderne spellen ‘doen’ erg veel met geluid. Een nauwkeurige plaatsbepaling op het gehoor kan zomaar een voordeel opleveren. En zo werd de Mobius geboren, een gesloten hoofdtelefoon. Net als de andere hoofdtelefoons van het merk is gebruik gemaakt van de bekende ‘planar magnetic technology’ (klinkt toch beter dan vlakmagnetische technologie). Daarnaast is gedacht aan volledige 3D-emulatie met ondersteuning voor surround modes. Ook praktisch – voor gamers – is het ingebouwde hoofd-trackingsysteem. Tel daarbij op zaken als ‘room emulation technology’ en ‘anatomy calibration’ en u snapt dat dit best een geavanceerd stukje speelgoed is.

Bluetooth

Mocht u het willen, dan kan er ook volledig draadloos geluisterd (en gecommuniceerd) worden via Bluetooth. Want feitelijk is de Mobius geen klassieke hoofdtelefoon voor alleen luisteren, dankzij de microfoon kan er ook gesproken worden. Eveneens een belangrijk onderdeel van moderne games. De Mobius gaat over de toonbank voor een prijs vanaf $249 en is leverbaar met een blauwe of koperkleurige afwerking.

Gerelateerde berichten

editors-the-weight-of-your-love

Review Editors – The weight of your love

Het is de stem van zanger Tom Smith waar je van houdt of die je verafschuwt. Zo is het vervolgens dan ook met de Editors. Want de Editors is heel veel Smith. Smith is met zijn diepe warme stem altijd en overal overheersend aanwezig. In staat om diepe emotie en lyriek te vertolken. Van bas- […]

Harman Kardon screenshot

IFA 2013: nieuwe producten van Harman Kardon

Harman Kardon staat bekend om het eigentijdse design van zijn producten. Op de IFA 2013 zijn de stijliconen op het gebied van audio van dit jaar onthuld. Onder deze ?objects of desire? vallen hoofdtelefoons, multimedia- en home-audiosystemen, ieder met prestaties die in overeenstemming zijn met de prachtige vormgeving.

Geef een reactie