web analytics

Update Feel Good Hifi Demo Dagen

Komende vrijdag en zaterdag unt u terecht op de Demo Dagen georganiseerd door Feel Good Hifi

Feel Good Hifi laat weten dat de voor eind deze week geplande Demo Dagen met één dag ingekort worden: de donderdag vervalt. Maar dat betekent dat er nog altijd twee denderende dagen op het programma staan.

Soms lopen dingen net even anders dan gedacht in het leven. Zo ook bij Feel Good Hifi in Abcoude. Het bedrijf laat weten dat komende donderdag 22 februari helaas komt te vervallen in de serie eerder door ons aangekondigde Demo Dagen. Het bleek namelijk niet mogelijk om al eerder met de opbouw te beginnen. Niet getreurd echter: vrijdag de 23ste (van 10:00 tot 21:00 uur) en zaterdag de 24ste (van 10:00 tot 17:00 uur) kunt u zoals gepland gewoon genieten van show aldaar. Er komen in ieder geval tien importeurs, dus er valt meer dan voldoende te beleven. Zonder meer de moeite waard om even in de agenda te noteren.

Adres

De Demo Dagen worden gehouden in Studio Klein Binnenrust, te vinden aan de Hoogstraat 23 in Abcoude. Volgens Feel Good Hifi staat het geheel in het teken van ‘Muziek in de huiselijke sfeer’. Goede kwaliteit muziek in zijn puurste vorm kan volgens de zaak een aanwinst zijn voor lichaam en ziel. En dáár zit wat in natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Spotify groeit en breidt functionaliteit uit

Online muziekaanbieder Spotify groeit met betrekking tot de gebruikersaantallen gestaag verder. Zo zijn er momenteel op maandbasis al meer dan 20 miljoen gebruikers, waarvan een kwart betaalt voor de dienst. Tevens hebben ze bekend gemaakt functionaliteit toe te voegen die het ontdekken van nieuwe muziek eenvoudiger moet maken. Populair De cijfers en de snelheid waarmee […]

Geef een reactie