web analytics

Personal audio en Head-Fi dag bij Wifimedia

Wifimedia organiseert op zaterdag 3 maart een show rondom de thema's personal audio en head-fi

Wifimedia organiseert op zaterdag 3 maart een show rondom de thema’s personal audio en head-fi. Onder het motto: ‘tot over je oren verliefd op muziek!’

Van plan om een mediaspeler en/of hoofdtelefoon aan te schaffen maar u bent er nog niet helemaal uit? Op zaterdag 3 maart organiseert Wifimedia weer een dag waarop de bekendste hoofdtelefoons en de betere draagbare/portable audiospelers te beluisteren zijn. ‘Onze specialisten staan op deze dag klaar om al je vragen te beantwoorden. We tonen hoofdtelefoons van Sennheiser (tot en met de HD 800 serie), Focal (w.o. de Elear en de Utopia), Sony, Mr Speakers, Audioquest, B&W, Oppo, Meze en Pioneer. Uniek is ook de mogelijkheid om de in-ears van RHA te beluisteren’, aldus de organisatie. Er valt, kortom, meer dan genoeg te beleven aldaar.

Bijpassende spelers en meer

Naast het hoofdtelefoonassortiment wordt ook het bijpassende aresnaal aan portable mediaspelers, versterkers en accessoires getoond. Denk daarbij vooral aan merken als Fiio, Pioneer, iFi en Sony. Voor klanten die de winkel bezoeken is een aantal speciale aanbiedingen geregeld. Hebt u bijvoorbeeld interesse in een specifieke hoofdtelefoon? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en u hoort of het desbetreffende exemplaar op 3 maart is te beluisteren. U vindt Wifimedia aan de Vossenstraat 3 in Arnhem.

Gerelateerde berichten

Sennheiser Momentum

Video Sennheiser Momentum

  VIDEO – We hebben van Sennheiser de Momentum binnengekregen. Een chique hoofdtelefoon van mooie metalen en echt leder. Het prijskaartje is er ook een beetje naar: ?299.-. Voordat we hem aan een uitgebreide test onderwerpen, leggen we de Momentum eerst even vast op video!

Geef een reactie