web analytics

ISE 2018 – KEF Reference In Wall

We trekken Johan Coorg voor de camera op ISE 2018. Hij vertelt ons over de nieuwe KEF Reference In Wall-serie. Een vrij extreme in-wall serie voor wie geen grote speakers in de kamer wil zetten, maar wél goed geluid wil. 

Wie KEF kent, ziet natuurlijk direct de Uni-Q unit in het midden van deze Reference in-wall. De speaker is in feite gelijk aan de KEF-reference series, al zijn er wel aanpassingen gemaakt aan de units en filter om ze in-wall te kunnen gebruiken. De prijs van deze top-inbouw-speaker: 10.000 per paar. Maar goed: dan heb je ook wat!

Video KEF op ISE-2018

7 reacties

  1. Dergelijke “in walls” maken me nieuwsgierig. Het eindresultaat is dan toch enorm afhankelijk van de muur waarin deze ingebouwd wordt?

    Een speaker van 10K in een gipsen wandje plaatsen kan er fraai uit zien, maar dat zal de klank (kast) niet ten goede komen.

    Wat voor advies geeft Kef (en B&W etc) daarover???

Geef een antwoord