ISE 2018 – Interview Cornered Audio

Cornered

We hebben op ISE 2018 heel wat audiofabrikanten kunnen bezoeken. Uiteraard hebben we ook wat mensen voor de camera gesleept. Onder andere Hans V Madsen van Cornered Audio. Een interessant merk met luidsprekers die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. Hij heeft een nieuwe CI-lijn die niet alleen de instap wat lager maakt, maar ook tegen water kan! 

Cornered Audio had een interessante, nieuwe lijn op ISE staan: de CI-lijn. Deze lijn maakt de instap wat gunstiger – vanaf minder dan 100 euro per speaker! – door onder meer een andersoortige behuizing te gebruiken. In plaats van aluminium wordt er kunststof gebruikt. Voordeel is dat ze nu ook tegen vocht kunnen. Daar zijn overigens de units ook op aangepast.

Verder zien we een nieuwe subwoofer die tegen de muur geplaatst wordt. Het is gewoonweg een platte kast die zeer discreet is weg te werken. De unit speelt naar de muur toe en maakt slim gebruik van de reflecties en ‘gain’. De subwoofer is perfect te matchen met de 6-series van  Cornered Audio.

Cornered Audio is ideaal in te zetten waar inbouw niet mogelijk is, maar waar wel fatsoenlijke weergave gewenst is.

Interview Cornered Audio

 

 

Gerelateerde berichten

Free Record Shop

Free Record Shop wordt outlet store

De filialen van Free Record Shop die nog over zijn, zien er akelig kaal uit. Nieuwe muziek is nauwelijks nog aanwezig, waardoor het aanbod cd’s momenteel wel erg beperkt is. De entertainmentwinkel laat vandaag in een persbericht weten dat het muziek-aanbod in de komende periode wordt opgeschroefd, al zullen de overgebleven vestigingen zich vooral richten […]

Denon DBT-3313-UD

Denon lanceert DBT-3313UD blu-ray speler

NIEUWS – Wederom nieuws van Denon! Deze keer een nieuwe hoge middensegment blu-ray speler: de DBT-3313UD. (Begrijpt u de typenummers nog?). Een blu-ray speler met talloze features. Onder meer ondersteuning voor alle formaten: sacd, dvd, blu-ray en cd. En natuurlijk Denonlink… en 3D, dubbele hdmi-outputs… etc. De prijs: 1099 euro.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Impressie Mutec REF 10 klok

Impressie Mutec REF 10 klok