web analytics

ISE 2018 – Interview Cornered Audio

Cornered

We hebben op ISE 2018 heel wat audiofabrikanten kunnen bezoeken. Uiteraard hebben we ook wat mensen voor de camera gesleept. Onder andere Hans V Madsen van Cornered Audio. Een interessant merk met luidsprekers die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. Hij heeft een nieuwe CI-lijn die niet alleen de instap wat lager maakt, maar ook tegen water kan! 

Cornered Audio had een interessante, nieuwe lijn op ISE staan: de CI-lijn. Deze lijn maakt de instap wat gunstiger – vanaf minder dan 100 euro per speaker! – door onder meer een andersoortige behuizing te gebruiken. In plaats van aluminium wordt er kunststof gebruikt. Voordeel is dat ze nu ook tegen vocht kunnen. Daar zijn overigens de units ook op aangepast.

Verder zien we een nieuwe subwoofer die tegen de muur geplaatst wordt. Het is gewoonweg een platte kast die zeer discreet is weg te werken. De unit speelt naar de muur toe en maakt slim gebruik van de reflecties en ‘gain’. De subwoofer is perfect te matchen met de 6-series van  Cornered Audio.

Cornered Audio is ideaal in te zetten waar inbouw niet mogelijk is, maar waar wel fatsoenlijke weergave gewenst is.

Interview Cornered Audio

 

 

Gerelateerde berichten

Audiac op AZ Audio show

Volgende maand is het al zover! De AZ Audio show waar wij vorig jaar met veel plezier hebben rondgelopen. Helaas geen showverslag, maar dat komt dit jaar helemaal goed. Zeker omdat er elk jaar weer meer en meer merken komen. Audiac is dit jaar ook weer van de partij. Met veel nieuws!

Geef een reactie