web analytics

ISE 2018 – Interview Cornered Audio

Cornered

We hebben op ISE 2018 heel wat audiofabrikanten kunnen bezoeken. Uiteraard hebben we ook wat mensen voor de camera gesleept. Onder andere Hans V Madsen van Cornered Audio. Een interessant merk met luidsprekers die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. Hij heeft een nieuwe CI-lijn die niet alleen de instap wat lager maakt, maar ook tegen water kan! 

Cornered Audio had een interessante, nieuwe lijn op ISE staan: de CI-lijn. Deze lijn maakt de instap wat gunstiger – vanaf minder dan 100 euro per speaker! – door onder meer een andersoortige behuizing te gebruiken. In plaats van aluminium wordt er kunststof gebruikt. Voordeel is dat ze nu ook tegen vocht kunnen. Daar zijn overigens de units ook op aangepast.

Verder zien we een nieuwe subwoofer die tegen de muur geplaatst wordt. Het is gewoonweg een platte kast die zeer discreet is weg te werken. De unit speelt naar de muur toe en maakt slim gebruik van de reflecties en ‘gain’. De subwoofer is perfect te matchen met de 6-series van  Cornered Audio.

Cornered Audio is ideaal in te zetten waar inbouw niet mogelijk is, maar waar wel fatsoenlijke weergave gewenst is.

Interview Cornered Audio

 

 

Gerelateerde berichten

daudio dipool speaker

High End Munchen 2015 Nieuws – daudio dipole

We waren blij verrast toen we daudio op de High End Munchen troffen. In een mooie kamer zelfs! De Hollandse Heren hebben een prima afgewerkte dipool luidspreker staan op basis van een AMT tweeter van Mundorf. De woofer ligt onderin en kan behoorlijk wat laag produceren hebben we gemerkt. Al met al een prachtig spelende […]

Sony

Sony nieuwe eigenaar van Film1

Sony neemt Film1 over van Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo en UPC. Vanwege de overname van Ziggo is de Britse onderneming genoodzaakt om de filmzender van de hand te doen, zou valt te lezen op techwebsite Tweakers.

Geef een reactie